Wonderful Woman Webinar Week, leiderschap, leider, vrouw, vrouwen

Wil je de beste versie worden van jezelf? Je best mogelijke leven vinden, en krijgen? Al je doelen bereiken? Zowel bescheiden zijn over je prestaties, als er beroemd om zijn? Schrijf je dan in voor de internationale Wonderful Woman Webinar Week. Elke dag presenteren we een GRATIS webinar in het Engels, dat jou helpt om de beste versie van jezelf te worden.

Tijdens de Wonderful Woman Webinar Week leer je:

 • Wat jou je beste zelf maakt, en wat je ervan weerhoudt om dat te zijn of worden
 • Hoe je jouw ontwikkeling optimaliseert en versnelt
 • Hoe je een leven leidt waarin je kwaliteiten tot volle bloei kunnen komen, op je werk en privé
 • Hoe je ervoor zorgt dat je de baan en de beloning krijgt die jij wilt

FAQ

Waarom verzorgen wij, Gustaaf Vocking en Nathalie Soeteman, deze week; gratis? Simpelweg omdat we geloven dat meer feminien gedrag in het algemeen, en meer feminien leiderschap in het bijzonder, de wereld mooier en beter maakt. Behoorlijk wat onderzoek onderschrijft jouw en onze ervaring.

Aan de ene kant zijn femienine mensen:

 • kritischer op zichzelf
 • bescheidener (ze krijgen bijvoorbeeld minder betaald)
 • en geven ze eerder en vaker hulp, dan dat ze daarom vragen

Aan de andere kant leidt feminien leiderschap tot:

 • betere, duurzamere en langdurigere resultaten
  • gelukkigere werknemers

  Na vele jaren van coaching, training en presentaties over dit onderwerp verzorgd te hebben, besloten we dat we nog veel meer vrouwen willen bereiken. Vrouwen zoals jij, over de hele wereld. Gewoon, omdat we vinden dat jij dat verdient. Ons doel is inspiratie en inzicht te delen en te faciliteren. Om jou te helpen om (nog meer) de Wonderful Woman te worden die je bent. Het enige waarop we hopen, is dat je vraagt en deelt: jouw enthousiasme en talent. Aan en met ons, en elkaar. Daarom bieden we zowel de Wonderful Women community als deze gratis online workshop-serie aan.

  De Wonderful Woman Webinar Week is voor elke vrouw (en man die vrouwen helpt en als hen denkt) die een boost wil geven aan haar vermogen om zichzelf (verder) te ontwikkelen. In kleine of grote stappen. Door het opdoen van nieuwe filosofieën en inzichten, en door het delen van de kennis en ervaring die ze al heeft. De Wonderful Woman Webinar Week staat open voor alle vrouwen van over de hele wereld, die Engels verstaan en kunnen lezen.

  (klik op het plaatje voor een gedetailleerde beschrijving)

  Top woman Find your top life
  Top woman Find your top life
  Co-creative communication

  De Wonderful Woman Webinar Week is toegankelijk via het internet. On demand versies komen beschikbaar, zodat je de webinars later (nog eens) kunt bekijken. Waar en wanneer dat het beste in jouw drukke leven en agenda past.

  Registreer nu en reserveer je seat!

  We maken de event-data binnenkort bekend. Laat ons nu weten dat je erbij wilt zijn, zodat we jouw plek voor je kunnen reserveren. Je vindt de registratieknop aan de rechterkant van de pagina.

  Sign up and become (more of) the Wonderful Woman that you are!

  Laat ons nu weten dat je erbij wilt zijn, zodat
  we een seat voor je kunnen reserven.
  SAVE MY SEAT!

  Ontmoet je hosts en sprekers

  Gustaaf VockingGustaaf Vocking
  Oprichter en Chief Executive Officer, Power2Improve

  Gustaaf begon als Colombiaanse vondeling. Liefde, onderwijs (Econometrie, Bestuurlijke Informatiekunde, Psychologie en een executive MBA) en inspirerende mensen en gebeurtenissen maakten hem een slim en sensitief mens. Nu helpt hij mensen en organisaties groeien met coaching, training en consultancy. Zijn grootste expertise: leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Hij werkt, verbindt en co-creëert passievol met ambitieuze managers, experts en professionals over de hele wereld. Ook is hij een veelgevraagd en hooggewaardeerd spreker.

  Connect met Gustaaf:

  Nathalie SoetemanNathalie Soeteman
  Chief Happiness & Engagement Officer, Power2Improve

  Nathalie is een erkende, ‘ahead of the game Positive Change Agent’, evenals een hoog gewaardeerde Intuïtief en Positieve Psychologie Coach. Zowel vanuit professionele als haar persoonlijke ervaring weet ze hoe belangrijk het is om je beste leven te vinden en te leven. Welke kansen en mogelijkheden op je wegkomen als je dat doet, en wat er gebeurt als dat niet zo is. Vanuit Power2Improve verzorgt ze, naast haar werk als Chief Happiness and Engagement Officer, advies, coaching, training, workshops en lezingen op het gebied van marketing, communicatie, PR, social media, personal branding, innovatie, teaming en (persoonlijk) leiderschap.

  Connect met Nathalie: