Wonderful Woman Webinar Week, leiderschap, leider, vrouw, vrouwen

Wil je de beste versie worden van jezelf? Je best mogelijke leven vinden, en krijgen? Al je doelen bereiken? Zowel bescheiden zijn over je prestaties, als er beroemd om zijn? Schrijf je dan in voor de internationale Wonderful Woman Webinar Week. Elke dag presenteren we een GRATIS webinar in het Engels, dat jou helpt om de beste versie van jezelf te worden.

Tijdens de Wonderful Woman Webinar Week leer je:

 • Wat jou je beste zelf maakt, en wat je ervan weerhoudt om dat te zijn of worden
 • Hoe je jouw ontwikkeling optimaliseert en versnelt
 • Hoe je een leven leidt waarin je kwaliteiten tot volle bloei kunnen komen, op je werk en privé
 • Hoe je ervoor zorgt dat je de baan en de beloning krijgt die jij wilt

FAQ

Waarom verzorgen wij, Gustaaf Vocking en Nathalie Soeteman, deze week; gratis? Simpelweg omdat we geloven dat meer feminien gedrag in het algemeen, en meer feminien leiderschap in het bijzonder, de wereld mooier en beter maakt. Behoorlijk wat onderzoek onderschrijft jouw en onze ervaring.

Aan de ene kant zijn femienine mensen:

 • kritischer op zichzelf
 • bescheidener (ze krijgen bijvoorbeeld minder betaald)
 • en geven ze eerder en vaker hulp, dan dat ze daarom vragen

Aan de andere kant leidt feminien leiderschap tot:

 • betere, duurzamere en langdurigere resultaten
  • gelukkigere werknemers

  Na vele jaren van coaching, training en presentaties over dit onderwerp verzorgd te hebben, besloten we dat we nog veel meer vrouwen willen bereiken. Vrouwen zoals jij, over de hele wereld. Gewoon, omdat we vinden dat jij dat verdient. Ons doel is inspiratie en inzicht te delen en te faciliteren. Om jou te helpen om (nog meer) de Wonderful Woman te worden die je bent. Het enige waarop we hopen, is dat je vraagt en deelt: jouw enthousiasme en talent. Aan en met ons, en elkaar. Daarom bieden we zowel de Wonderful Women community als deze gratis online workshop-serie aan.

  De Wonderful Woman Webinar Week is voor elke vrouw (en man die vrouwen helpt en als hen denkt) die een boost wil geven aan haar vermogen om zichzelf (verder) te ontwikkelen. In kleine of grote stappen. Door het opdoen van nieuwe filosofieën en inzichten, en door het delen van de kennis en ervaring die ze al heeft. De Wonderful Woman Webinar Week staat open voor alle vrouwen van over de hele wereld, die Engels verstaan en kunnen lezen.

  (klik op het plaatje voor een gedetailleerde beschrijving)

  Top woman Find your top life

  Top woman Find your top life

  Co-creative communication

  De Wonderful Woman Webinar Week is toegankelijk via het internet. On demand versies komen beschikbaar, zodat je de webinars later (nog eens) kunt bekijken. Waar en wanneer dat het beste in jouw drukke leven en agenda past.

  Sign up and become (more of) the Wonderful Woman that you are!

  Laat ons nu weten dat je erbij wilt zijn, zodat
  we een seat voor je kunnen reserven.

  Ontmoet je hosts & sprekers

  Gustaaf Vocking
  Gustaaf Vocking
  Chief Executive,
  Power2Improve
  Nathalie Soeteman
  Nathalie Soeteman
  Chief Happiness,
  Power2Improve