Worstel je met een vraagstuk op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, communicatie, strategie, verandering of betrokkenheid van klanten en medewerkers?

Advies en ad interim

Met onze expertise en ervaring op deze gebieden komt het zeker goed. Wij helpen je graag bij het uitdenken én het uitvoeren van je plan. Met als doel dat je het zo snel mogelijk zelf kunt!

Wat levert het op?

Onze beproefde en in twee managementboeken beschreven aanpak zorgt voor enthousiaste klanten en medewerkers, die automatisch zorgen voor een betere en meer rendabele bedrijfsvoering*:

0%
Betere performance
0%
Meer productiviteit
0%
Meer sales
0%
Minder stress
 • Een viraal effect waarmee klanten automatisch meer klanten aantrekken.
 • Medewerkers die meer kennis delen, plezier hebben in hun werk en trots uitdragen op jullie bedrijf.
 • Medewerkers die jullie content meer en effectiever met hun familie en vrienden delen.

 • Hogere tevredenheid, loyaliteit en ambassadeurschap van jullie klanten en medewerkers.
 • Groei van het aantal klanten, doordat enthousiaste promoters jullie bedrijf, mensen, diensten en producten aanbevelen.
 • Hogere omzet: meer afname van producten door zowel bestaande als nieuwe klanten.
 • Daling van kosten door onder meer terugloop van ziekteverzuim, lager benodigd marketing-, acquisitie-, retentie- en productontwikkelingsbudget en toename van efficiency.
 • Betere resultaten en meer opbrengsten, door meer creativiteit en hogere productiviteit.
 • Een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, op basis van drijfveren, ambities en talent.
 • Minder wervingskosten: medewerkers, sollicitanten en alumni maken jullie bedrijf bekend als aantrekkelijke werkgever.
 • Een sterke, niet kopieerbare cultuur: een duurzaam concurrentievoordeel.
 • Een toename in innovatie- en veranderkracht, waardoor jullie bedrijf flexibeler en daadkrachtiger kan inspelen op de razendsnelle veranderingen waarmee iedere organisatie in de 21e eeuw te maken heeft.
* Gebaseerd op diverse wetenschappelijke onderzoeken en onze eigen ervaring in de praktijk.

inspiratie, workshop, training

Inspiratiesessies

Ook inspiratiesessies behoren tot de mogelijkheden. Wij verzorgen ze regelmatig. In Nederland, en daarbuiten. Benieuwd wat de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen en praktische mogelijkheden zijn op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, communicatie, strategie, verandering of betrokkenheid van klanten en medewerkers? Weten wat andere bedrijven hiermee allemaal hebben bereikt? Wij inspireren en enthousiasmeren graag. In combinatie met workshops, trainingenen coaching slaan we de brug naar de praktijk voor jullie organisatie.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over onze adviestrajecten en inspiratiesessie of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

Gerelateerde onderwerpen:

> Hoe wij werken
> Klantervaringen en cases

sterkmaker, sterkte, talents4business, via, talent4business, excelerate, talent, program, programme, programma

Boek een Sterkmakersscan

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen. Of doe je team een Sterkmakers-analysesessie cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.

Voorloper op het gebied van duurzame inzetbaarheid

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft Power2Improve uitgeroepen tot voorloper op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Storytelling: jullie succesverhaal

‘Mensen zoals jij en ik’ worden in dit digitale tijdperk het meest vertrouwd. Jullie klanten en medewerkers dus. Hoe je hen jullie succesverhaal laat delen?