Medewerker met passie, enthousiast, enthousiasme, veranderen, verandering

Hoe creëer je een viraal effect waarmee klanten (van)zelf meer klanten aantrekken? Hoe laat je medewerkers meer kennis delen, plezier in hun werk hebben en trots uitdragen op jullie bedrijf? En hoe versterken deze twee groepen elkaar? Met onze aanpak en ervaring!

  • Leer wat de kracht van enthousiasme kan doen voor jouw bedrijf.

  • Samen bepalen we de juiste strategie om jouw doel te bereiken. Op een constructief kritische, business minded en scherp analytische manier.

  • Breng het bijbehorende verandertraject succesvol tot stand.

Doelgericht met moderne media

In onze aanpak staat jouw doel centraal. Samen bepalen we de strategie om dat te bereiken. Vervolgens begeleiden we je bij het vinden en inzetten van de juiste boodschap en (moderne) middelen. Bovendien helpen we het bijbehorende verandertraject succesvol vorm te geven en uit te voeren. Daarbij zijn we constructief kritisch, business minded en scherp analytisch.

Enthousiasme, training, coaching, viraal, user generated conteneMiddelen zijn maar middelen

Graag helpen we je voorkomen dat middelen bepalend worden. Dus niet: ‘Je moet echt iets met social media!’ of ‘Je moet aan de slag met Sharepoint!’ Als de middelen bijdragen aan jouw doel: prima! Te vaak echter is de keuze voor een medium of kanaal  een vertrekpunt, in plaats van een logisch gevolg. Bijkomend voordeel is dat je zo geen IT-brein of voorkennis van systemen nodig hebt.

Enthousiasme als versneller

Waar en wanneer dat helpt om jouw doel sneller dichterbij te brengen, maken we gebruik van de aanstekelijke kracht van enthousiasme. Gevoed door authentieke ervaringen, talenten en sterktes van klanten en medewerkers zelf.

Connect, Flame, Flow, FloodBest practice in twee managementboeken

Onze methodiek is als best practice beschreven in twee bestsellers. Zowel de herziene uitgave van Menno Lanting’s Connect! als de Enthousiasme Trilogie van Rijn Vogelaar beschrijven onze aanpak en resultaten. Connect! was Managementboek van het Jaar 2011.
Rijn Vogelaar is  geestelijk vader van het op enthousiasme-management gestoelde Superpromoter-gedachtegoed.

Inspiratie
Presentaties en workshops

Regelmatig krijgen we verzoeken om over onze visie, aanpak en resultaten te vertellen, voor nationaal en internationaal publiek. Zo verzorgden wij recentelijk presentaties en workshops op congressen en seminars in Amsterdam, Rotterdam, Dublin en Berlijn.

Contact

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!
Contact