Positief, leiderschap, leider, leiden, manager, leiden, enthousiasme, coach, coaching

Enthousiasme training is bedoeld voor senior managers, managers, projectleiders en senior medewerkers die het gevorderden-niveau van leiderschap beheersen en zich verder willen ontwikkelen op dit gebied. Bovendien is enthousiasme training een uitstekend hulpmiddel voor verandermanagers en medewerkers die hun weg zoeken in een verandertraject.
Jij bent enthousiast en je kunt niet wachten om je enthousiasme te delen. Om zoveel mogelijk mensen te ‘besmetten’ met dat waar jij zo gepassioneerd over bent. Je kunt je niet voorstellen dat anderen niet minstens zo enthousiast reageren als jij wanneer je ze vertelt over wat je hebt meegemaakt en wat je zo graag wilt delen. De praktijk is vaak anders.

Tijdens enthousiasme-training leer je hoe dit komt en hoe jij je energie effectiever kunt richten. Op een manier die meer oplevert. Voor de ontvanger, voor je bedrijf of werkgever, en voor jouzelf. Tijdens een intake-gesprek bepalen we hoe sterk jouw enthousiasme-vaardigheden al zijn, en welke combinatie van trainingen optimaal geschikt is voor jou.

Je kunt daarbij denken aan een selectie van deze trainingen.

Enthousiasme coaching

Enthousiasme-training is nog effectiever in combinatie met enthousiasme-coaching.

Enthousiasme-training duurt zo lang als dat nodig en gewenst is. Op basis van een persoonlijke intake bepalen we samen hoe lang dat in jou geval is. Onze begeleiding kan variëren van een enkele training tot een compleet pakket dat speciaal voor jou is samengesteld. In combinatie met enthousiasme coaching en intervisie behaal je optimaal leerresultaat.

Enthousiasme-training is ook mogelijk als (onderdeel van) Personalized Training en Practical Coaching.

Gerelateerde trainingen en workshops:

> Enthousiasme coaching
> Betekenisvol en gelukkiger op je werk
> Gewoon Gelukkiger Dag
> Healthy Happiness Habits
> Postitief leiderschap