unieke, kwaliteiten, team, top, resultaat, results, team, succes, success, productiviteit, productivity

Wij helpen jullie graag met onze training, workshops, coaching en speciale programma’s op maat!

Power2Improve helpt jullie organisatie blijvend te verbeteren in de vaardigheden die belangrijk zijn voor jullie. 

Bij Power2Improve krijgt je team geen standaard training of workshop, maar een op maat gemaakt traject. Samen maken we inzichtelijk welke talenten je teamgenoten en jij hebben, en hoe jullie daarvan nog beter gebruik kunnen maken. Op basis van de uitkomst van jullie persoonlijke intakegesprekken ontwerpen wij een training, workshop of coachingtraject dat jullie, in jullie situatie, helpt.

Jullie maatwerkprogramma kan bestaan uit een combinatie van de onderdelen hieronder. Bij de samenstelling houden we rekening met jullie voorkeuren voor wat betreft tijd, plaats en communicatie-middel. Bovendien stemmen we jullie programma af op jullie leerstijlen, leervoorkeuren, leerbehoeften en toepassingscontext. Op maat gemaakt was nog nooit zo passend!

21st century, skills, t-shaped, professional, student, person, training, coaching, coach

Personalized Training en Practical Coaching

Iedereen wil iets anders bereiken. Passend bij ieders eigen ontwikkeling. Daarom stellen we onze programma’s speciaal voor jou – of jullie – samen. Maatwerk dus. In het ideale geval combineren we training met coaching, zodat je direct ervarend kunt leren, in de praktijk.

Centraal staat jouw specifieke praktijkcase, en hoe jij die tot een succes brengt. We zoomen in op wat jij wilt leren, begrijpen, en kunnen. Op basis daarvan stellen we een gepersonaliseerd pakket aan trainingen en coaching samen, dat jou, in jouw situatie, helpt. Parallel aan jouw individuele leertraject lopen die van anderen.

Effectieve heidagen en strategische sessies

Wat heeft jou team nodig om top-prestaties te leveren? Hoe geven jullie invulling aan jullie strategisch of operationeel plan? Op basis van onze jarenlange ervaring stellen we graag een maatwerk-programma voor jullie samen dat jullie helpt om jullie doelen te bereiken.

top, resultaat, results, team, succes, success, productiviteit, productivity, heidag, offsite, off-site, strategische sessie

duurzaam, duurzame, inzetbaarheid, stress, werkstress, geluk, gelukkig, welzijn, werkplezier

Duurzame inzetbaarheid

Een lager ziekteverzuim en medewerkers die gezond, gelukkig en wel 4x productiever zijn? Onze door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geprezen en tot voorloper uitgeroepen aanpak van werkstress en bevordering van werkplezier zorgt voor de benodigde energie op de werkvloer!

Employability: T-shape your workforce

De moderne werknemer moet permanent werken aan zijn professionele ontwikkeling. Vooral aan zijn of haar inzetbaarheid, zowel binnen als buiten het bedrijf. Dit vraagt om de T-shaped professional.

t-shaped, t-shape, employable, employability, moderne werknemer

Storytelling, story, telling

Storytelling: jullie succesverhaal

Een betere reputatie en meer omzet voor jullie organisatie? Graag helpen wij jou en jouw team om dit te bereiken. Aan de hand van jullie aanstekelijk enthousiaste verhaal. Binnenkort vertellen jullie klanten en medewerkers hoe geweldig jullie zijn!

Happy High Performance Teaming

Tijdens een Happy High Performance Teaming-workshop leren jullie hoe jullie het beste uit julliezelf en elkaar naar boven halen. En hoe jullie dit toepassen in jullie praktijk.

Aan de hand van onze gecertificeerde Triple A-aanpak ontdekken de deelnemers:


  • Wat hen sterk maakt (waar ze goed in zijn en wat hen energie geeft) en
  • hoe ze, als ze die krachten optimaal inzetten, wel 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl ze minder hard werken.

Happy, High Performance Teaming, top, resultaat, results, team, succes, success, productiviteit, productivity

Welke andere trainingen en workshops zijn interessant voor jou?

Via de knoppen hieronder vind je overzichten van de trainingen en workshops die we al voor onze klanten mochten verzorgen.

Enthousiasme coaching

Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je samen met je teamgenoten op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaat? Kies dan voor onze speciaal voor onze dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

Tijdens enthousiasme coaching leer je hoe je mensen meekrijgt in een verandering en hoe je je energie als veranderaar zo effectief mogelijk kunt richten. Op een manier die meer oplevert. Voor de ontvanger, voor je bedrijf of werkgever, en voor jouzelf.

enthousiasme, coaching, productiviteit, change, verandering, productivity

Welke coachingsvorm helpt jou in jouw ontwikkeling?

Via de knoppen hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Zo ervaren onze klanten onze coaching, trainingen en workshops:

Ik ben mij nu bewust van mijn eigen kracht, en van de belangen en waarden van anderen. Dit helpt mij om mensen in beweging te brengen.

Andrew Man, Team Manager SNS Bank

Ik ben in korte tijd enorm gegroeid. Jarenlang dacht ik dat ik niet veel kon bereiken. Nu doe ik allemaal dingen die ik moeilijk vind. Ik loop er niet meer voor weg.

Karima Rijkse, Hypotheekadviseur ABN AMRO

Ik ben op een positieve manier gestimuleerd, waardoor ik meer initiatief durf te nemen. De gesprekken laten zich samenvatten als: geïnteresseerd, puur, enthousiast, oprecht en uitdagend!

Lindsay de Sain - Vallen, Communicatie- en marketingmanager Optitrade Retailgroep

De verfrissende, creatieve en diepgravende aanpak heeft gewerkt. Er zijn mooie resultaten geboekt en ik heb nieuwe, verrassende dingen over mijzelf geleerd!

Kay Goedhardt, Talent Acquisition Manager Ahold Delhaize
Ik durf nu de confrontatie aan te gaan door vanuit mijn gevoel en behoefte te spreken. Dit geeft mij positieve energie. Ik geniet weer elke dag!
Natascha Bruers, Sports Director Special Olympics Nederland

Dankzij de goede begeleiding, met scherpe vragen, durf ik nu emoties in mijn werk te laten zien. Een doorbraak!

Irenka van den Hout, Manager Communicatie bij MVO-bedrijven

Ik ben goed begeleid, waardoor ik een stevige, dynamische workshop kon neerzetten. Ik geniet er nu van om het podium te pakken.

Gea Weenk, Districtsmanager UWV
In korte tijd heb ik heel veel resultaat bereikt. Op een prettige manier was het zeer doortastend en to the point. Ik haal nu meer uit mezelf. Het was gewoon goed, prettig, van mens tot mens. Thanks!
Risk Manager de Volksbank

Ik ben geïnspireerd om positief vooruit te kijken. Ik zie nu in dat passie, expressie en blijheid tot meer leiden, dan kritisch zijn en beren op de weg te zien. Dank je wel!

Consultant New Media VIVAT Verzekeringen

Vragen?

Heb je vragen over training of coaching? Of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.