Communicatie2017-06-10T01:05:36+02:00

communicatie, training

Goede communicatieve vaardigheden helpen je zowel persoonlijk als professioneel vooruit. Effectiever communiceren doe je mondeling, schriftelijk en vooral non-verbaal. Als je jouw boodschap doeltreffend wilt overbrengen, is het ook belangrijk dat je weet wat er in jezelf en de ander omgaat.

We helpen, inspireren en adviseren je graag met advies, coaching en training. Ook Personalized Training en Practical Coaching en Studentimized Blended Learning is mogelijk.

Stap voor stap communicatiever

Communicatietrainingen zijn er op verschillende niveaus. Ze kunnen zowel opeenvolgend als los van elkaar gevolgd worden. Dit overzicht laat zien welke trainingen op het gebied van online en offline communicatie we al op maat mochten samenstellen en uitvoeren voor diverse experts, professionals en managers door heel Europa. In de praktijk is geen training hetzelfde. Gelukkig maar, want er is altijd maar een beste manier om jezelf blijvend te verbeteren: ervarend leren.

De samenhang tussen de communicatietrainingen is globaal als volgt:

Online communicatie

Wil je weten hoe je via internet en social media beter kunt communiceren en makkelijker, beter en sneller resultaat kunt boeken? Bekijk dan het workshop- en trainingen-overzicht op het gebied van Online.

Maatwerk

De 3-daagse training Performing in Teams is een voorbeeld van een maatwerkselectie van communicatie-, brein- en leiderschapstraining om medewerkers, MT-leden en directies (samen) effectiever en efficiënter te laten werken.

Speciaal programma voor scholen

Voor het onderwijs ontwikkelden wij een speciaal high performance programma. Docenten, ouders en oud-leerlingen helpen scholieren van nu tijdens een serie workshops zelf verantwoordelijkheid te nemen. Samen Scholen: voor een fijne schooltijd en een succesvolle carrière.

Contact

Persoonlijk advies

Wil je advies over welke training het beste bij jouw leer- en ontwikkelbehoefte past? Neem gerust contact met ons op.
Contact

Gerelateerde blogposts

Titel

Power2Improve – your power to improve yourself

Onze methode

Naast direct toepasbare theoretische inzichten, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar helpend aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en - vooral - wanneer het voor jou werkt.

Waarom wij?

10 redenen om te kiezen voor Power2Improve:

1. Maatwerk
2. Ervarend leren
3. Evidence based
4. Concrete en tastbare aanpak
5. Controleerbare resultaten
6. Persoonlijke intake
7. Direct toepasbaar in jouw praktijk
8. Internationale ervaring
9. Oog voor jouw leerstijl
10. Aandacht voor lichaam en geest

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Routebeschrijving

Telefoon: 06 - 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Connect met ons op social media:
Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Pinterest | Google Plus

Contactformulier
Ga naar de bovenkant