Mensen helpen om zichzelf te helpen, en elkaar

Op verzoek van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complete leergangen, programma’s en minors. Steeds staat daarin de mens centraal en vormen onze workshops, trainingen, coaching en intervisie de basis. Hieronder vind je een overzicht van programma’s die we zoal hebben samengesteld. Heb je vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

How to really change the world, verander, veranderen

How to Really Change the World

Tijdens deze intensieve minor leer je de organisatie- en de persoonlijke en veranderskills die je nodig hebt om de wereld echt te veranderen. Met jouw enthousiaste ideeën naar wezenlijk en duurzaam resultaat.

Samen Scholen

Samen Scholen

Voor het onderwijs ontwikkelden wij een speciaal high performance programma. Docenten, ouders en oud-leerlingen helpen scholieren om verantwoordelijkheid te nemen. Voor de sfeer in de klas en individueel en gezamenlijk succes.

Geïnspireerd en Inspirerend Docent

Geïnspireerd en Inspirerend Docent

Ben jij leraar, trainer of facilitator en wil jij meer plezier in je werk? Leren hoe je mensen echt raakt, zodat lesstof en levenslessen daadwerkelijk beklijven? Dan is de gecertificeerde werkwijze Geïnspireerd en Inspirerend Docent iets voor jou.

Lees meer >

Triple A+, Trainer, Teacher, facilitatorleraar, docent

Triple A+ Trainer, Teacher and Coach

Onderscheid je als trainer, docent of facilitator door je te focussen op echte en gewenste resultaten, in de eigen dagelijkse praktijk van de deelnemer en student. Leer effectief te doceren, waardoor training en opleiding écht zinvol zijn!

Lees meer >

How to really change the world summer school

How to Really Change the World Summer School

Voor wie na de zomer een pittige veranderopgave wacht, organiseren wij de How to Really Change the World Summer School. In anderhalve week leer je de meest impactvolle highlights van onze unieke leergang.

Lees meer >

Samen Scholen, Summer School, Scholing Together

Samen Scholen Summer School

Voor docenten, trainers en facilitators die het schooljaar geïnspireerd en inspirerend willen beginnen, organiseren wij de Samen Scholen Summer School. Leer wat Samen Scholen inhoudt en hoe jij het kunt introduceren en begeleiden.

Lees meer >

Medewerker met passie

Medewerker met passie maakt klant meer dan fan

Hoe creëer je een viraal effect waarmee klanten vanzelf meer klanten aantrekken? Hoe laat je medewerkers kennis delen en trots uitdragen op jullie bedrijf? En hoe kunnen deze groepen elkaar versterken? Met onze aanpak en ervaring!

Lees meer >

Healthy happiness habits, geluk, gelukkig, vitaal, fit, gezond

Healthy Happiness Habits

Hoe word je gelukkig en gezond, en hoe kun je dit eenvoudig zo houden? Om jou te helpen antwoord te krijgen op deze vragen, ontwikkelen wij het Healthy Happiness Habits-programma. Meld je aan en blijf op de hoogte!

Lees meer >

Contact

Persoonlijk advies?

Wil je advies over welk programma of welke training het beste bij jouw leer- en ontwikkelbehoefte past? Neem gerust contact op.
Contact