Ben jij leraar, trainer of facilitator en wil jij meer plezier in je werk? Meer waardering voelen en genoegdoening ervaren? (Oud-)leerlingen, collega’s, ouders en je gezin als fans? Dan is de gecertificeerde werkwijze Geïnspireerd en Inspirerend Docent iets voor jou.

  • Leer hoe je iedereen die een les of training volgt vanuit z’n sterktes en behoeften leert leren.
  • Ervaar hoe je mensen echt raakt, zodat lesstof en levenslessen echt beklijven.

Word jij Geïnspireerd en Inspirerend Docent? Heb je interesse in het programma? Of wil je op de hoogte blijven? Laat het weten!

Verschillende niveaus en focusgebieden

Geïnspireerd en Inspirerend Doceren kan op verschillende niveaus, steeds met de keuze uit drie focusgebieden. De opleiding is deels online te volgen.

Samen Scholen Summer School

Voor docenten, trainers en facilitators die het nieuwe schooljaar geïnspireerd en inspirerend willen beginnen, organiseert Power2Improve bovendien de Samen Scholen Summer School. Wie deze intensieve Facilitator-training met succes afrondt, kan aansluitend direct instromen in de Practitioner-training.

leergang geïnspireerd en inspirerend docent*Mentor is algemeen, geen onderscheid vak/leerjaar/school.

Examinering

Elk niveau wordt afgesloten met een examen. Dit bestaat uit een parate kennistest en een reflectieverslag. Ook dienen deelnemers aan een door Power2Improve gecertificeerde Geïnspireerd en Inspirerend Docent te bewijzen dat ze de methode op de juiste wijze kunnen toepassen in de praktijk.

Data en locaties

Volgt (deels online).

Gerelateerde onderwerpen:

> Triple A+ Trainer and Teacher
Triple A+ Talent Trainer en Coach
> Samen Scholen
> Samen Scholen Summer School
> Total trainer tips & tricks
> Fantastisch faciliteren
> Enthousiasme training
> Enthousiasme coaching