coach, trainer, gecertificeerd, triple A+

Is het jouw droom om talenten verder te helpen in hun ontwikkeling? Als professioneel trainer en coach? Met de opleiding tot gecertificeerd Triple A+ Talent Trainer en Coach doe je niet alleen de benodigde kennis op, je past deze ook direct toe in de praktijk. Onder begeleiding van ervaren docenten en mentoren. Al doende leer jij hoe je de talentvolle en ambitieuze deelnemers van Talents4Business helpt om zich te ontwikkelen tot de toppers in business van morgen.

JA, IK SOLLICITEER!

Wat is Talents4Business?

Talents4Business is hét ontwikkelprogramma voor geselecteerde, talentvolle en ambitieuze studenten. Deze toppers, die de unieke combinatie van talent, ambitie, doorzettingsvermogen, IQ én EQ bezitten, ontvangen gratis training, coaching én begeleiding naar hun top-baan.

Hoe een gecertificeerd Triple A+ Talent Trainer en Coach zich onderscheidt

Een Triple A+ Talent Trainer en Coach onderscheidt zich door te focussen op echte en gewenste resultaten, in de eigen dagelijkse praktijk van de deelnemer en coachee. Dat doet de Triple A+ Talent Trainer en Coach door te werken vanuit de principes van Actionable insights, Action learning en Appreciation.

Triple A+ = Actionable insights + Action learning + Appreciative

Jouw voordelen

 • Versnel en optimaliseer je ontwikkeling als trainer en coach
 • Werk aan je eigen ontwikkeling én aan die van anderen
 • Vergroot, verdiep en verstevig je netwerk met aanstormend top-talent in het bedrijfsleven
 • Onderscheid je echt – en aantoonbaar – op de arbeidsmarkt
 • Krijg toegang tot een baan waarin jouw kwaliteiten tot volle bloei kunnen komen

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een opleiding op HBO-niveau
 • Je hebt interesse in anderen en vindt het leuk om anderen vooruit te helpen
 • Je bent een enthousiaste, leergierige netwerker en werkt voortdurend aan je eigen ontwikkeling
 • Je hebt de wens je te ontwikkelen tot professioneel trainer en coach (als zelfstandige professie, als projectleider of als leidinggevende)
 • Je houdt ervan om gelijktijdig te leren en te doen
 • Ook anderen zien bovenstaande kenmerken in jou

Wat je leert en gaat doen

 • Je leert intake-, ontwikkel- en coachgesprekken te voeren, en voert deze (steeds zelfstandiger) uit
 • Je leert trainingen te verzorgen, en verzorgt deze (steeds zelfstandiger)
 • Je helpt bij de promotie en organisatie van trainingen, workshops en evenementen

Opleidingsduur en locatie

De totale opleiding bestaat uit minimaal 40 dagdelen. De opleidingsdagen vinden deels op locatie (vaak in het midden van het land) en deels online plaats.

Jouw opleidingsprogramma

Stap voor stap ontwikkel jij je tot een steeds zelfstandiger werkende trainer en coach. Het schema hieronder geeft een indicatie van hoe een opleidingsprogramma eruit kan zien. Op basis van de intake (gesprek en assessment) stellen we een programma op maat voor je samen.

Triple A+ Talent Trainer en Coach

*Het programma van de Verdieping stellen we op maat, en in overleg, samen.

Examinering en certificering

Elk niveau wordt afgesloten met een examen. Dit bestaat uit een kennistest en een reflectieverslag. Daarnaast vragen wij deelnemers aan een gecertificeerde Triple A+ Talent Trainer en Coach te bewijzen dat ze in staat zijn om de methodologie op de juiste manier toe te passen in de praktijk. Deelnemers die alle niveaus op alle drie de onderdelen succesvol afronden, ontvangen het officiële Triple A+ Talent Trainer en Coach-certificaat en mogen zich voortaan gecertificeerd Triple A+ Talent Trainer en Coach noemen.

Jouw investering, met enorm rendement

Door de combinatie van leren en doen, kunnen we deze opleiding aanbieden voor een zeer aantrekkelijk tarief. De marktwaarde van een opleiding als deze ligt rond de € 6.900. Als jij geselecteerd wordt, krijg jij de kans om ‘m te volgen voor slechts € 3.999, excl. BTW. Dit betekent dus een enorm rendement: je leert meer, het kost je minder tijd en je betaalt ook nog eens minder! Het is mogelijk om dit bedrag in 2 jaarlijkse termijnen van € 1.999,50 (excl. BTW) te betalen. Maak jij het totale bedrag in een keer over? Dan krijg je nog eens 10% extra korting en betaal je dus slechts € 3.599,10, excl. BTW.

training, coaching, workshops, workshop, opleiding, begeleiding, recruitment, recruiter, headhunter

Triple A+, Trainer, training

Al meer dan 10.000 deelnemers

In de afgelopen 10 jaar, hebben meer dan 10.000 mensen uit heel Europa en uit meer dan 30 landen de voordelen van onze opleiding tot Triple A+ Talent Trainer en Coach ervaren. Zo trainden wij professoren van alle Kroatische universiteiten in het trainen van hun promovendi bij het opdoen van diverse vaardigheden die deze onderzoekers en universitair docenten nog effectiever en succesvoller maken.

Gerelateerde opleidingen en programma’s:

Triple A+ Trainer and Teacher

Geïnspireerd en Inspirerend Docent

trainer, coachHoe jij kunt meedoen

Herken je jezelf in het hierboven geschetste profiel? En word je daarin gesteund door anderen? Solliciteer dan naar een plek in het programma. Om jezelf te kandideren voor een plek in het Triple A+ Talent Trainer en Coach opleidingsprogramma, zet je de volgende stappen:

 1. Vul je gegevens in op het sollicitatieformulier.
 2. Motiveer je deelname via het formulier.
 3. Voeg 3 aanbevelingsbrieven bij.
 4. Vul de vragenlijsten in die je vervolgens per mail ontvangt.
 5. Laat 3 anderen een korte vragenlijst over jou invullen.

Met stap 1, 2 en 3 kun je direct aan de slag. Als je die succesvol hebt doorlopen, leggen we je uit hoe het verder gaat, met stap 4. Op basis van dit alles selecteren we de beste, Gecertificeerd Triple A+ Talent Trainers en Coaches to be. Wij hopen dat jij daarbij zit en dat we je kunnen helpen je nog beter te ontwikkelen. Mocht je niet tot de gelukkigen behoren, dan ontvang je sowieso tips die jou verder helpen. Op weg naar jouw persoonlijke top!

JA, IK SOLLICITEER!

Contact

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!
Contact