Triple A+ Trainer, Teacher and Coach

Jij, en alleen jij, kunt (je)zelf verbeteren. Als mens, als trainer en als docent. Wij kunnen daarbij helpen. Gebaseerd op meer dan 30 jaar internationale trainers-ervaring, hebben wij hiervoor een unieke en, zoals onze klanten zeggen, krachtige trainings-aanpak ontwikkeld: Triple A+ Training, Teaching and Coaching.

  • Leer effectief te doceren en maak jouw trainingen en lessen écht zinvol.
  • Geen trainingen en lessen meer, waarbij deelnemers zich vervelen.
  • Jouw deelnemers en leerlingen begrijpen de waarde van dat wat aan de orde komt, en hoe ze dat in hun specifieke context in de praktijk kunnen brengen.

Onderscheidende kennis en kunde

Een Triple A+ Trainer, Teacher and Coach onderscheidt zich door te focussen op echte en gewenste resultaten, in de eigen dagelijkse praktijk van de deelnemer en student. Dat doet de Triple A+ Trainer, Teacher and Coach door te werken vanuit de principes van Actionable insights, Action learning en Appreciation.

Lees meer

Wil je leren trainen én coachen?

Kijk dan ook eens naar Triple A+ Talent Trainer en Coach.
Lees meer

Gepersonaliseerde training

Bij Triple A+ Trainer, Teacher and Coach Training staat de deelnemer centraal. Vandaar dat we voordat de leergang start met iedereen die meedoet een intake houden. Geheel in lijn met onze methode, gebruiken we de informatie die we zo krijgen om onze training, coaching en intervisie af te stemmen op ieders vaardigheden, leerstijl en andere behoeften.

Effectief leren-garantie

Wij vinden een training pas goed uitgevoerd als de deelnemers hebben laten zien dat ze wat ze geleerd hebben in de praktijk kunnen en zullen toepassen. Is dit niet het geval, dan brengen wij slechts 50% van de vooraf overeengekomen kosten in rekening.

Triple A+ = Actionable insights + Action learning + Appreciation

Niveau’s en focusgebieden

Triple A+ Training and Teaching kan op verschillende niveaus. Het is mogelijk de leergang (deels) online te volgen, met uitzondering van de hands-on masterclasses. Afhankelijk van je behoeften, kun je je specialiseren op een focusgebied. Persoonlijk leiderschap, loopbaanplanning of zelfmanagement, bijvoorbeeld. We bespreken graag jouw specifieke wensen.

trainer, teacher, docent, facilitator, mentor, leraar

Klik op de afbeelding voor een beschrijving van de niveaus.

Examinering en certificering

Elk niveau wordt afgesloten met een examen. Dit bestaat uit een kennistest en een reflectieverslag. Daarnaast vragen wij deelnemers aan een door Power2Improve gecertificeerde Triple A+ Trainer, Teacher and Coach te bewijzen dat ze in staat zijn om de methodologie op de juiste manier toe te passen in de praktijk. Deelnemers die alle niveaus op alle drie de onderdelen succesvol afronden, ontvangen het officiële Triple A+ Trainer Teacher and Coach-certificaat en mogen zich voortaan gecertificeerd Triple A+ Trainer Teacher and Coach noemen.

Data en locaties

In overleg, deels online. Ook in-company mogelijk.

Triple A+ Trainer and Teacher Summer School

Triple A+ Trainer, Teacher and Coach Summer School

Bij voldoende belangstelling organiseren wij in de zomer de Triple A+ Trainer Teacher and Coach Summer School. Na succesvolle afronding van deze intensieve Facilitator-cursus, kun je direct instromen in de Practitioner-training van de leergang Geïnspireerd en Inspirerend Docent. Heb jij interesse? Laat het ons weten.

graduation, triple a+, certification, course, trainer, teacher, coach

Wat deelnemers zeggen over hoe ze de Triple A+ Certificeringcursus hebben ervaren

Ik heb veel geleerd van de Triple A+-cursus! Ik vond het erg leuk om te leren hoe mensen het beste leren en hoe ik hen als trainer/coach kan ondersteunen in hun leerproces. Ook gaf het me handige instrumenten voor het opzetten van workshops en inzicht in de theorie die daaraan ten grondslag ligt.
Kelly Mestrom, Certified Triple A+ Trainer, Teacher and Coach
De cursus maakte mij bewust van mijn eigen gedrag en hoe ik de inzichten daarin kan gebruiken om anderen te motiveren. Dat vond ik erg inspirerend. Ik ben groot fan van de ‘appreciative’ benadering, die voortbouwt op wat er al goed gaat en hoe het nog beter kan. Een fantastisch instrument om tijdens trainingen te gebruiken!
Maartje Kamps, Certified Triple A+ Trainer, Teacher and Coach
Contact

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!
Contact