Coachingtrajecten

Sta je genoeg stil bij je dagelijkse praktijk? Zie je wat goed gaat en wat nog beter kan? En hoe dan? Gedurende een korte of langere periode krijg je persoonlijke begeleiding van een van onze, best bij jou passende coaches. Die helpt je te zien wat je kunt doen om de situatie waarin jij zit (zelf) te verbeteren, en om dit succesvol in jouw praktijk te brengen.

De juiste coach en coaching voor jou

Power2Improve staat voor maatwerk. Onze coaching stemmen we daarom af op jouw specifieke ontwikkelingsbehoeften en toepassing in de praktijk. Op basis van een persoonlijke intake stellen we jouw coachingstraject voor je samen. Daarbij kijken we niet alleen naar wat jij wilt en kunt verbeteren, maar ook naar hoe en met behulp van welke coach je dat het beste kunt doen. In overleg met jou zorgen we voor een zo groot mogelijke match in bijvoorbeeld persoonlijkheid, ervaring, vakinhoudelijke achtergrond en leerstijl. Zowel personal coaching, gelukscoaching, enthousiasme coaching en loopbaancoaching als business coaching en executive coaching is mogelijk. Zowel één-op-één als in teams. Ook kun je kiezen voor Personalized Training en Practical Coaching: een individueel leertraject in groepsverband.

Is dit wat je wilt bereiken? Dan is dit is de coaching voor jou:
Wil jij weten hoe je alles uit het leven kunt halen wat erin zit? Op een manier die bij je past?
Wil jij die droombaan, waarin je al je passie kwijt kunt en die je plezier en energie geeft? De best mogelijke volgende stap in werk en opleiding?
Wil je verder komen in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling? Jouw bedrijf(sidee) tot een succes maken op een manier die echt bij je past?
Wil je je verder ontwikkelen als manager of leider? Op een manier die echt bij je past?

Personalized Training en
Practical Coaching

Iedereen wil iets anders bereiken. Passend bij de eigen ontwikkeling. Daarom stellen we onze programma’s speciaal voor jou(w) team samen. Maatwerk dus. In het ideale geval combineren we training met coaching: direct ervarend leren, in de praktijk.

Skype coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Enthousiasme coaching

Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme kan helpen om zowel persoonlijke als organisatieveranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je (samen met je teamgenoten) op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaat? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

Gelukscoaching

Wil jij vaker geluk hebben en meer geluksgevoel ervaren? Meer kansen voor jezelf en anderen creëren en zien? Betere keuzes maken en gewoontes die jou niet (meer) helpen blijvend veranderen? Wij helpen je graag!

Dit hebben onze klanten zoal met onze coaching verbeterd:

Ik ben goed begeleid, waardoor ik een stevige, dynamische workshop kon neerzetten. Ik geniet er nu van om het podium te pakken.

Gea Weenk, Districtmanager UWV
Ik durf nu de confrontatie aan te gaan door vanuit mijn gevoel en behoefte te spreken. Dit geeft mij positieve energie. Ik geniet weer elke dag!
Natascha Bruers, Sports Director Special Olympics Nederland

Ik ben mij nu bewust van mijn eigen kracht, en van de belangen en waarden van anderen. Dit helpt mij om mensen in beweging te brengen.

Andrew Man, Team Manager SNS Bank

Ik ben op een positieve manier gestimuleerd, waardoor ik meer initiatief durf te nemen. De gesprekken laten zich samenvatten als: geïnteresseerd, puur, enthousiast, oprecht en uitdagend!

Lindsay de Sain-Vallen, Communicatie- en marketingmanager Optitrade Retailgroep

De verfrissende, creatieve en diepgravende aanpak heeft gewerkt. Er zijn mooie resultaten geboekt en ik heb nieuwe, verrassende dingen over mijzelf geleerd!

Kay Goedhardt, Talent Acquisition Manager Ahold Delhaize
Ik ben in korte tijd enorm gegroeid. Jarenlang dacht ik dat ik niet veel kon bereiken. Nu doe ik allemaal dingen die ik moeilijk vind. Ik loop er niet voor weg en krijg de begeleiding die ik nodig heb.
Karima Rijkse, Hypotheekadviseur ABN AMRO Bank
Dankzij de goede begeleiding, met scherpe vragen, durf ik nu emoties in mijn werk te laten zien. Een doorbraak!
Irenka van den Hout, Manager Communicatie a.i. bij MVO-bedrijven

Ik ben geïnspireerd om positief vooruit te kijken. Ik zie nu in dat passie, expressie en blijheid tot meer leiden, dan kritisch zijn en beren op de weg te zien. Dank je wel!

Consultant Nieuwe Media, VIVAT Verzekeringen

In korte tijd heb ik heel veel resultaat bereikt. De coach was op een prettige manier zeer doortastend en to the point. Ik haal nu meer uit mezelf. Het was gewoon goed, prettig, van mens tot mens. Bedankt!

Monique Heuverling, Risk Manager SNS Bank N.V.
Contact

Vragen?

Heb je vragen over de meest passende coaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact