Business coaching

Wil je verder komen in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling? Jouw bedrijf(sidee) tot een succes maken op een manier die echt bij je past? Tijdens onze business coaching helpen wij je om jouw vragen over jouw (zakelijke) ontwikkeling te beantwoorden.

Stap voor stap naar jouw top-bedrijf

Stap voor stap helpen we jou om jouw ideale bedrijf(sleven) te schetsen, en om dat vervolgens te vinden of te creëren. Daarbij focussen we op jouw unieke talenten. Op dat wat echt bij je past en dat waar jij enthousiast over bent en energie van krijgt. We helpen je om je huidige of toekomstige activiteiten zo in te richten, dat jij tot volle bloei en ontwikkeling kunt komen. En om op de prettigste manier om te gaan met zakenpartners, investeerders, werknemers en alle andere mensen om je heen. Onze business coaches kunnen ook de rol van sparringpartner of mentor op zich nemen.

De juiste coaching voor jou

Business coaching is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in wat hem of haar zakelijk succesvol maakt. Daarbij is ruimte voor professionele en persoonlijke vraagstukken. Wil je specifiek inzoomen op loopbaanvraagstukken? Kies dan voor loopbaancoaching. Bij personal coaching ligt de focus op een brede en integrale aanpak, zakelijk en privé. Wil je ondersteuning bij jouw ontwikkeling als top-ondernemer, manager of bestuurder of heb je behoefte aan een onafhankelijk klankbord of een sparringpartner? Dan is executive coaching geschikt voor jou. Ook kun je kiezen voor Personalized Training en Practical Coaching: een individueel leertraject in groepsverband.

Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme jou kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je (samen met anderen) op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaat? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

skype, coaching

Skype coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze aanpak

Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen. Dat doen we aan de hand van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, vullen we die aan met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. We focussen op jouw – of jullie – persoonlijke ambities, behoeftes, waarden en competenties. Met als doel deze optimaal tot hun recht te laten komen. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken. In overleg met jou kijken we naar alle relevante factoren die kunnen helpen: de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele aspecten.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over business coaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Onze coaching is onder meer gebaseerd op Positieve Psychologie. Weten wat deze stroming inhoudt? Bekijk dan deze video’s. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

   

Boek een Sterkmakersscan

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen.

4x zo succesvol als team

Of doe je team een Sterkmakers-analysesessie cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.