Personal coaching

Wie ben jij nou echt? Wat geeft jou passie, energie en plezier? Welke rol speelt je werk in je leven? En welke plek geef je je familie, vrienden, collega’s en hobby’s? Hoe kun jij alles uit het leven halen wat erin zit? Op een manier die bij je past? Tijdens onze personal coaching helpen wij je om jouw vragen over jouw (ontwikkeling naar jouw) top-leven te beantwoorden.

Stap voor stap naar jouw top-leven

Stap voor stap helpen we jou om jouw ideale leven te vinden of creëren. Daarbij focussen we op jouw unieke wensen, idealen en talenten. Op dat wat echt bij je past en dat waar jij enthousiast over bent en energie van krijgt. We helpen je om je huidige of toekomstige activiteiten zo in te richten, dat jij tot volle bloei en ontwikkeling kunt komen. En om op de prettigst mogelijke manier om te gaan met de mensen om je heen.

De juiste coaching voor jou

Personal coaching is geschikt voor iedereen die meer wil bereiken en/of inzicht wil krijgen in z’n persoonlijke energiebalans, en hoe die zich verhoudt tot een prettig leven. Met persoonlijk en professioneel succes. De gesprekken en oefeningen werken preventief tegen stress, overspannenheid en burn-out. In elk geval helpen we je leven weer of nog beter op de rit te krijgen, en te houden.

Wil je specifiek inzoomen op loopbaanvraagstukken? Kies dan voor loopbaancoaching. Wil je ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw bedrijf(sidee) en dit tot een succes maken, op een manier die bij je past? Dan is business coaching geschikt voor jou. Wil je hulp bij jouw ontwikkeling als top-ondernemer, manager of bestuurder of heb je behoefte aan een onafhankelijk klankbord of een sparringpartner? Kies dan voor executive coaching. Ook kun je kiezen voor Personalized Training en Practical Coaching: een individueel leertraject in groepsverband.

skype, coaching

Skype coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Gelukscoaching

Wil jij vaker geluk hebben en meer geluksgevoel ervaren? Meer kansen voor jezelf en anderen creëren en zien? Betere keuzes maken en gewoontes die jou niet (meer) helpen blijvend veranderen? Wij helpen je graag!

Onze aanpak

Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen. Dat doen we aan de hand van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, vullen we die aan met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. We focussen op jouw – of jullie – persoonlijke ambities, behoeftes, waarden en competenties. Met als doel deze optimaal tot hun recht te laten komen. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken. In overleg met jou kijken we naar alle relevante factoren die kunnen helpen: de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele aspecten.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over personal coaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Onze coaching is onder meer gebaseerd op Positieve Psychologie. Weten wat deze stroming inhoudt? Bekijk dan deze video’s. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

   

Boek een Sterkmakersscan

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen.

4x zo succesvol als team

Of doe je team een Sterkmakers-analysesessie cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.