Om je te helpen om tot nieuwe inzichten te komen en om stress en pijn te verminderen, maken wij tijdens onze workshops, trainingen en coaching waar passend en gewenst gebruik van methoden en hulpmiddelen zoals die hieronder. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt.

Positieve-Psychologie

Positieve Psychologie

Positieve Psychologie is een jonge stroming binnen de psychologie, die rond het jaar 2000 is ontstaan. In tegenstelling tot de traditionele psychologie richt deze school zich niet zozeer op wat er mis is met mensen en hun relaties, maar juist op wat al goed gaat, en hoe het nog beter kan. Uitgangspunt hierbij is dat aandacht voor de kracht van mensen tot meer motivatie leidt en daardoor zeer effectief is voor groei en ontwikkeling.

Lees meer >

voice dialogue

Co-creative Inner Dialogue

Veel mensen beperken zichzelf in hun keuzes en kansen. Co-creative Inner Dialogue helpt je te zien tot wat jij allemaal in staat bent en geeft je praktische handvatten om jouw potentieel te zien en in de praktijk te brengen. Ook is het een geschikte methode om je energiebalans en je relaties te verbeteren. Zakelijk en privé.

Lees meer >

Mindfulness

Wil jij meer rust in je hoofd? Een manier om je beter te focussen en te concentreren? Om productiever, creatiever en effectiever te zijn? Mindfulness helpt je om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu. Ook kan deze door de Amerikaanse wetenschapper Jon Kabat-Zinn ontwikkelde methode je helpen om stress te verminderen en om sneller, betere en blijvende resultaten te boeken, in de situaties waarin jij dat het meeste nodig hebt.

Lees meer >

thai yoga massage

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage is een combinatie van yoga, massage, acupressuur en meditatie. Behandelingen werken zowel therapeutisch als preventief. Ze brengen fysieke, mentale en emotionele aspecten in balans. Meditatie brengt lichaam en geest tot rust, terwijl yoga, acupressuur en massage de vitale processen juist in beweging brengen. Deze onderdelen vullen elkaar perfect aan, en versterken elkaar. Met als gevolg dat je je na de massage zowel vitaal en energiek, als licht en diep ontspannen voelt.

Lees meer >

reiki, ontspanning

Reiki

Reiki helpt je om de harmonie in je lichaam, geest en ziel te herstellen. Deze behandelvorm, die een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen en -centra heeft, is ontwikkeld door de Japanse Dr. Mikao Usui (1865-1926). Reiki kan helpen om door negatieve ervaringen veroorzaakte blokkades op te heffen. Het is mogelijk om een Reiki-behandeling van een van onze coaches te ontvangen. Ook kunnen we je leren om het aan jezelf te geven.

Lees meer >