verbeter, verbeteren, veranderen, verandermanagement

Wij helpen je graag met onze training, workshops, coaching en speciale programma’s op maat!

Power2Improve helpt je je blijvend te verbeteren in de vaardigheden die belangrijk zijn voor jou. 

Bij Power2Improve volg je geen standaard training of workshop, maar een op maat gemaakt traject. Samen maken we inzichtelijk welke talenten jij al hebt, en welke je nog verder kunt en wilt ontwikkelen om jouw top te bereiken. Op basis van de uitkomst van jouw persoonlijke intake ontwerpen wij een training, workshop of coachingtraject dat jou, in jouw situatie, helpt. Jouw maatwerkprogramma kan bestaan uit een combinatie van de verschillende onderdelen hieronder. Bij de samenstelling houden we rekening met jouw voorkeuren voor wat betreft tijd, plaats en communicatiemiddel. Bovendien stemmen we jouw programma af op jouw leerstijl, leervoorkeuren, leerbehoeften en toepassingscontext. Op maat gemaakt was nog nooit zo passend!

How to Really Change the World

How to Really Change the World

Wil jij de wereld verbeteren? Besmetten met jouw enthousiasme en ideeën? Op een manier die ook anderen inspireert? Middels How to Really Change the World leer je zowel de organisatie- als de persoonlijke veranderskills die je nodig hebt om jouw veranderdoel te realiseren. Met wezenlijk en duurzaam resultaat.


  • Volg het programma als officiële minor of als leergang voor professionals.
  • Woon de colleges en bijeenkomsten live, op afstand en on demand bij.

Behaal officiële certificaten met onze speciale programma’s

Via de knoppen hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Onderwijsvernieuwing

Relevant leerrendement, skill-ontwikkeling én transfer naar de praktijk worden in de wereld van advies, coaching en training steeds belangrijker. Wij maken daarom al sinds eind vorige eeuw gebruik van de combinatie van on- en offline werkvormen en tools, en versterken die met de meest actuele inzichten uit de (brein-)wetenschap. Op verzoek van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complete leergangen, (internationale) programma’s en minors, volgens ons unieke, student tailored blended en brain based learning Studentimized Blended Learning-concept. Zowel voor hoger onderwijsinstellingen, als voor grote, landelijke organisaties, multinationals en de rijksoverheid. In binnen- en buitenland.

blended learning

Welke andere trainingen en workshops zijn interessant voor jou?

Via de knoppen hieronder vind je overzichten van de trainingen en workshops die we al voor onze klanten mochten verzorgen.

skype, coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar, wanneer en hoe vaak het jou uitkomt.

Welke coachingsvorm helpt jou in jouw ontwikkeling?

Via de knoppen hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Zo ervaren onze klanten onze coaching, trainingen en workshops:

Ik ben mij nu bewust van mijn eigen kracht, en van de belangen en waarden van anderen. Dit helpt mij om mensen in beweging te brengen.

Andrew Man, Team Manager SNS Bank

Ik ben in korte tijd enorm gegroeid. Jarenlang dacht ik dat ik niet veel kon bereiken. Nu doe ik allemaal dingen die ik moeilijk vind. Ik loop er niet meer voor weg.

Karima Rijkse, Hypotheekadviseur ABN AMRO

Ik ben op een positieve manier gestimuleerd, waardoor ik meer initiatief durf te nemen. De gesprekken laten zich samenvatten als: geïnteresseerd, puur, enthousiast, oprecht en uitdagend!

Lindsay de Sain - Vallen, Communicatie- en marketingmanager Optitrade Retailgroep

De verfrissende, creatieve en diepgravende aanpak heeft gewerkt. Er zijn mooie resultaten geboekt en ik heb nieuwe, verrassende dingen over mijzelf geleerd!

Kay Goedhardt, Talent Acquisition Manager Ahold Delhaize
Ik durf nu de confrontatie aan te gaan door vanuit mijn gevoel en behoefte te spreken. Dit geeft mij positieve energie. Ik geniet weer elke dag!
Natascha Bruers, Sports Director Special Olympics Nederland

Dankzij de goede begeleiding, met scherpe vragen, durf ik nu emoties in mijn werk te laten zien. Een doorbraak!

Irenka van den Hout, Manager Communicatie bij MVO-bedrijven

Ik ben goed begeleid, waardoor ik een stevige, dynamische workshop kon neerzetten. Ik geniet er nu van om het podium te pakken.

Gea Weenk, Districtsmanager UWV

In korte tijd heb ik heel veel resultaat bereikt. Op een prettige manier was het zeer doortastend en to the point. Ik haal nu meer uit mezelf. Het was gewoon goed, prettig, van mens tot mens. Thanks!

Monique Heuverling, Risk Manager de Volksbank

Ik ben geïnspireerd om positief vooruit te kijken. Ik zie nu in dat passie, expressie en blijheid tot meer leiden, dan kritisch zijn en beren op de weg te zien. Dank je wel!

Consultant New Media VIVAT Verzekeringen

Vragen?

Heb je vragen over training of coaching? Of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.