Hoe wij werken

Iedere klantvraag is weer anders. Ieder mens heeft zijn eigen hulpvraag en ontwikkelbehoefte. Daarom leveren wij maatwerk. Workshops, trainingen, coachingstrajecten en speciale programma’s, precies afgestemd op wat jij in jouw situatie nodig hebt. Ook over de andere principes die uitgangspunt zijn van ons werk lees je hieronder. Meer weten over de specifieke mogelijkheden voor jou? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Triple A+

Onze coachingtrajecten, trainingen en workshops stellen wij samen op basis van onze unieke Triple A+
Consulting, Training, Teaching and Coaching
 methode. Deze onderscheidt zich doordat we focussen op echte en gewenste resultaten, in jouw dagelijkse praktijk. Dat bereiken we vanuit de principes van Actionable insights, Action learning en Appreciation.

Studentimized

Onze unieke, ‘Studentimized Blended Learning’-methode garandeert de optimale combinatie van on- en offline leren. Workshops en trainingen zijn afgestemd op het niveau, de leervoorkeuren, de leerbehoeften, én de toepassingscontext van de individuele deelnemer.

Maatwerk

Onze coachingtrajecten, trainingen en workshops stellen wij samen op basis van de specifieke vraag of situatie van onze klanten. In heel Europa, en daarbuiten. Ook verzorgen wij speciale programma’s en Personalized Training en Practical Coaching – individuele leertrajecten in groepsverband.

Intake

Effectief leren staat centraal. Daarom krijgen alle deelnemers een intake van maximaal een uur. De informatie die we zo krijgen, gebruiken we tijdens onze training, coaching en intervisie. Door deze maatwerk-aanpak is het leerrendement optimaal en kan de deelnemer direct excelleren in de praktijk.

Ervarend Leren

Zelf uitproberen, zelf ontdekken en zelf concluderen staan aan de basis van elke training en elk coachingtraject van Power2Improve. Ervarend leren heet deze praktijkgerichte, didactische methode, die aansluit bij de sterkmakers van de deelnemers, en erg leuk en eye-openend is.

Transfer

De transfer naar de eigen dagelijkse praktijk is zo belangrijk, dat we onze trainingen altijd versterken met coaching, intervisie of een combinatie daarvan. Waar mogelijk gaat de voorkeur uit naar intervisie. Dat kun je immers zelf, eventueel nadat wij je het hebben geleerd.

Groepsgrootte

De standaard groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Dit om alle deelnemers de begeleiding te kunnen geven die ze nodig hebben. Is de groep groter? Dan zoeken wij een passende oplossing. Splitsen, werken in subgroepen of meer trainers inzetten, bijvoorbeeld.

Partners

Om kwaliteit te garanderen, werken bij Power2Improve zorgvuldig geselecteerde, in onze methodiek getrainde partners samen: ervaren zelfstandig adviseurs, projectmanagers, coaches en trainers. Zodoende kunnen we voor elke vraag of wens een oplossing bieden.

Want to work

Power2Improve werkt op basis van een unieke, strikte Want to Work-basis. Dat betekent dat jij werkt aan wat jij leuk en leerzaam vindt, op een voor jou lucratieve manier. Jij vertelt ons wat dat is en maakt daarbij onderscheid tussen wat je al kunt en wat je graag wilt (door-)ontwikkelen.

Contact

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!
Contact