Triple A+ Consulting, Training, Teaching and Coaching

Ontdek de kracht van onze unieke en zeer effectieve aanpak

Wij geloven dat we mensen moeten helpen om zichzelf te verbeteren. Deze sterke overtuiging, en onze meer dan 30 jaar intensieve internationale ervaring als consultant, trainer, docent en coach, zijn uitgegroeid tot een unieke en, zoals onze klanten zeggen, erg krachtige aanpak: TRIPLE A+ CONSULTING, TRAINING, TEACHING & COACHING.

Echte en gewenste resultaten in jouw dagelijkse praktijk

Onze gecertificeerde Triple A+ Consultants, Trainers, Teachers and Coaches onderscheiden zich door zich te focussen op echte en gewenste resultaten, in jouw dagelijkse praktijk. Dat doen we vanuit de principes van Actionable insights, Action learning en Appreciation.

Gepersonaliseerde training

Bij Triple A+ Trainer, Teacher and Coach Training staat de deelnemer centraal. Voordat de (eerste) sessie start, krijgt iedereen die meedoet daarom een intake. Op basis hiervan stellen we de meest effectieve, efficiënte en economische combinatie van training, coaching en intervisie samen, passend bij ieders vaardigheden, leerstijlen en andere behoeften.

Effectief leren-garantie

Wij vinden een training pas goed uitgevoerd als de deelnemers hebben laten zien dat ze wat ze geleerd hebben in de praktijk kunnen en zullen toepassen. Is dit niet het geval, dan brengen wij slechts 50% van de vooraf overeengekomen kosten in rekening.

Triple A+ = Actionable insights * Action learning * Appreciation

Triple A+ Trainer and Teacher Summer School

Word zelf een Triple A+ Trainer, Teacher en Coach

  • Leer effectief te doceren en maak jouw trainingen en lessen écht zinvol.
  • Geen trainingen en lessen meer, waarbij deelnemers zich vervelen.
  • Jouw deelnemers en leerlingen begrijpen de waarde van dat wat aan de orde komt, en hoe ze dat in hun specifieke context in de praktijk kunnen brengen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!