unieke, kwaliteiten, top, resultaat, results, team, succes, success, productiviteit, productivity

Wij helpen je graag met onze training, workshops, coaching en speciale programma’s op maat!

Power2Improve helpt je je blijvend te verbeteren in de vaardigheden die voor belangrijk zijn voor jou. 

Bij Power2Improve volg je geen standaard training of workshop, maar een op maat gemaakt traject. Samen maken we inzichtelijk welke talenten jij al hebt, en welke je nog verder kunt en wilt ontwikkelen om jouw top te bereiken. Op basis van de uitkomst van jouw persoonlijke intake ontwerpen wij een training, workshop of coachingtraject dat jou, in jouw situatie, helpt. Jouw maatwerkprogramma kan bestaan uit een combinatie van de verschillende onderdelen hieronder. Bij de samenstelling houden we rekening met jouw voorkeuren voor wat betreft tijd, plaats en communicatiemiddel. Bovendien stemmen we jouw programma af op jouw leerstijl, leervoorkeuren, leerbehoeften en toepassingscontext. Op maat gemaakt was nog nooit zo passend!

Happy, High Performance Teaming, top, resultaat, results, team, succes, success, productiviteit, productivity

Ben jij future proof?

Ben jij toekomstbestendig? Experts die alleen diepgaande (I-shaped) kennis hebben, staan binnenkort aan de zijlijn. Specifieke kennis kan worden gekocht. Experts met zowel diepgaande expertise als brede algemene kennis en vaardigheden worden veel gevraagd. Dit zijn de T-Shaped Professionals, die hun kennis combineren met sterke linker- én rechter hersenhelft-capaciteiten, en het vermogen om hun die effectief en evenwichtig in te zetten.

Personalized Training en Practical Coaching

Iedereen wil iets anders bereiken. Passend bij ieders eigen ontwikkeling. Daarom stellen we onze programma’s speciaal voor jou – of jullie – samen. Maatwerk dus. In het ideale geval combineren we training met coaching, zodat je direct ervarend kunt leren, in de praktijk.

Centraal staat jouw specifieke praktijkcase, en hoe jij die tot een succes brengt. We zoomen in op wat jij wilt leren, begrijpen, en kunnen. Op basis daarvan stellen we een gepersonaliseerd pakket aan trainingen en coaching samen, dat jou, in jouw situatie, helpt. Parallel aan jouw individuele leertraject lopen die van anderen.

training, coaching, workshop, coach

Welke andere trainingen en workshops zijn interessant voor jou?

Via de knoppen hieronder vind je overzichten van de trainingen en workshops die we al voor onze klanten mochten verzorgen.

unieke, kwaliteiten

skype, coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar, wanneer en hoe vaak het jou uitkomt.

Welke coachingsvorm helpt jou in jouw ontwikkeling?

Via de knoppen hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

talents4business, coach, coaching, ontwikkeling, gratis, budget

Talents4Business

Ben jij een top-talent? En wil je je al tijdens je studie voorbereiden op een top-carrière? Zorg dan dat je genomineerd wordt voor Talents4Business! Ontvang gratis workshops, coaching, training, bemiddeling en begeleiding naar jouw top-baan!

Excelerate your Talent Program

Ben jij een talentvolle, ambitieuze professional? En wil je jezelf optimaal ontwikkelen, zodat jij klaar bent voor jouw top-carrière? Meld je dan aan voor het Excelerate your Talent Program!

excelerate, your, talent, program, coach, coaching, ontwikkeling, development

droom, baan, droombaan

Creëer je droombaan

Wil jij die droombaan? Die job, waarin je al je passie kwijt kunt en die je plezier en energie geeft? Ben je uitgekeken op of uitgeblust door je werk? Meld je dan aan voor onze workshopserie ‘Creëer je droombaan’!

  • Realiseer zelf, stap voor stap, de baan van jouw dromen
  • Focus op dat wat echt bij je past
  • Ontdek jouw unieke behoeftes en talenten, en dat waar jij enthousiast over bent en kracht door ervaart
  • Maak een plan met direct toepasbare tips die jouw droombaan helpen waarmaken

Doe de Power2Improve LinkedIn Check

Dus jij wilt die droombaan? Wat recruiters zeker doen voordat ze besluiten of ze je uitnodigen of niet, is je LinkedIn-profiel bekijken. Overtuigt jouw profiel hen ervan dat jij de juiste kandidaat bent? Met de Power2Improve LinkedIn Check presenteer je jezelf optimaal!

linkedin, check

How to Really Change the World

How to Really Change the World

De enige constante in de zich snel en continu ontwikkelende, digitale en globaliserende wereld is verandering. Beheers jij de persoonlijke en organisatieskills die nodig zijn om jouw professionele doelen te bereiken? De leergang How to Really Change the World, die als officiële minor is te volgen, maakt je bewust van de vaardigheden die je al in huis hebt en die die je nog verder kunt ontwikkelen. Ook helpen we je bij de toepassing in jouw praktijk.

Behaal officiële certificaten met onze speciale programma’s

Via de knoppen hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Zo ervaren onze klanten onze coaching, trainingen en workshops:

Ik ben mij nu bewust van mijn eigen kracht, en van de belangen en waarden van anderen. Dit helpt mij om mensen in beweging te brengen.

Andrew Man, Team Manager SNS Bank

Ik ben in korte tijd enorm gegroeid. Jarenlang dacht ik dat ik niet veel kon bereiken. Nu doe ik allemaal dingen die ik moeilijk vind. Ik loop er niet meer voor weg.

Karima Rijkse, Hypotheekadviseur ABN AMRO

Ik ben op een positieve manier gestimuleerd, waardoor ik meer initiatief durf te nemen. De gesprekken laten zich samenvatten als: geïnteresseerd, puur, enthousiast, oprecht en uitdagend!

Lindsay de Sain - Vallen, Communicatie- en marketingmanager Optitrade Retailgroep

De verfrissende, creatieve en diepgravende aanpak heeft gewerkt. Er zijn mooie resultaten geboekt en ik heb nieuwe, verrassende dingen over mijzelf geleerd!

Kay Goedhardt, Talent Acquisition Manager Ahold Delhaize
Ik durf nu de confrontatie aan te gaan door vanuit mijn gevoel en behoefte te spreken. Dit geeft mij positieve energie. Ik geniet weer elke dag!
Natascha Bruers, Sports Director Special Olympics Nederland

Dankzij de goede begeleiding, met scherpe vragen, durf ik nu emoties in mijn werk te laten zien. Een doorbraak!

Irenka van den Hout, Manager Communicatie bij MVO-bedrijven

Ik ben goed begeleid, waardoor ik een stevige, dynamische workshop kon neerzetten. Ik geniet er nu van om het podium te pakken.

Gea Weenk, Districtsmanager UWV

In korte tijd heb ik heel veel resultaat bereikt. Op een prettige manier was het zeer doortastend en to the point. Ik haal nu meer uit mezelf. Het was gewoon goed, prettig, van mens tot mens. Thanks!

Monique Heuverling, Risk Manager de Volksbank

Ik ben geïnspireerd om positief vooruit te kijken. Ik zie nu in dat passie, expressie en blijheid tot meer leiden, dan kritisch zijn en beren op de weg te zien. Dank je wel!

Consultant New Media VIVAT Verzekeringen

Vragen?

Heb je vragen over training of coaching? Of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.