How to Really Change the World

Wil jij de wereld verbeteren? Besmetten met jouw enthousiasme en ideeën? Op een manier die ook anderen inspireert? Met ons Engelstalige programma How to Really Change the World leer je zowel de veranderskills die je nodig hebt om jouw veranderdoel te realiseren. Met wezenlijk en duurzaam resultaat.

  • Leer de wereld (om je heen) blijvend te veranderen.
  • Als officiële minor of als leergang voor professionals.
  • Woon de bijeenkomsten live, op afstand en on demand bij.

Wil je meer info of wil je je aanmelden? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Voor wie?

Het programma staat zowel open voor gemotiveerde HBO- en WO-, Bachelor- en Master-studenten, als voor gedreven professionals, die willen leren hoe ze de wereld (om hen heen) echt en blijvend kunnen veranderen.

Wat je leert

Komt bij reguliere verandermanagement-opleidingen vrijwel uitsluitend theorie aan bod, How to Really Change the World bereidt je voor op de praktijk. Welke helpende en beperkende overtuigingen kun je tegenkomen bij jezelf en anderen, en welk gedrag? Welke (non-)verbale communicatie en andere vaardigheden helpen jou om jouw veranderdoelen te bereiken? Je leert het je ie eigen maken met How to Really Change the World.

Experts als docenten

Tijdens de opleiding reiken diverse (inter-)nationale experts je hun kennis en ervaring aan. In de vorm van gastcolleges en andere interactieve leervormen.

Duur en locatie

De opleiding bestaat uit drie delen, aangevuld met coaching en intervisie:

  1. Innovation and Change skills ( 6 ECTS)
  2. Change Management-theorie (6 ECTS)
  3. Final change project (3 ECTS)

Afhankelijk van je wensen en doelen beslaat het programma een jaar of een veelvoud daarvan. Graag bespreken we jouw ideale invulling.

De colleges vinden in de avonduren plaats, op De Haagsche Hogeschool of een vergelijkbare locatie.

Live, op afstand en on demand

Om nog meer van jullie in de gelegenheid te stellen de colleges van How to Really Change the World te volgen, bieden wij deelnemers de mogelijkheid om ze gedeeltelijk bij te wonen via Google Hangout on Air. Ook is het mogelijk registraties van de bijeenkomsten te bekijken wanneer het jou uitkomt, on demand. Wil jij de colleges op afstand bijwonen? Laat het Gustaaf dan even weten!

Blended versie van HTRCTW komt eraan, blijf op de hoogte!

We werken aan een, eveneens Engelstalig, blended versie van het programma. Een die je in de gelegenheid stelt om online kennis te vergaren. Vanuit je eigen huis, of een andere locatie van jouw voorkeur. Op een moment dat jou het beste uit komt. Tijdens live, face-to-face workshops leer en oefen je hoe je wat je online hebt geleerd effectief toepast in jouw dagelijkse praktijk. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Onderdeel van je major of als minor

Het programma is afhankelijk van je eigen wensen en, eventueel, de voorwaarden om af te studeren voor je major. Het is mogelijk de opleiding als officiële minor te volgen. Heb je hier vragen over? Neem ook dan gerust contact op met Gustaaf.

How to really change the world summer school

Summer School

Voor wie na de zomer een stevige veranderopgave wacht, organiseren we de How to Really Change the World Summer School.

Gerelateerde onderwerpen:

> Blogpost (EN): How to Really Change the World
> How to Really Change the World Summer School
> Verbeterd Veranderaar

Meer info

Interesse of vragen?

Heb je interesse of heb je vragen? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reeksen? We horen het graag!
Meer info