How to really change the world summer school

Voor wie na de zomer een pittige veranderopgave wacht, organiseren wij de How to Really Change the World Summer School. In anderhalve week leer je de highlights van wat de deelnemers van het reguliere programma zich in een half jaar eigen maken.

  • Bekwaam je in de highlights van zowel de organisatie- als de persoonlijke veranderskills die je nodig hebt om wezenlijk en duurzaam veranderresultaat te boeken.

  • Leer in anderhalve week normaal gesproken in een half jaar wordt behandeld.

Wat je leert

Zowel de organisatie- als de persoonlijke veranderskills die je nodig hebt om wezenlijk en duurzaam veranderresultaat te boeken:

  • Observeren van krachten, belangen en motieven.
  • Effectief communiceren via behoeften, emoties en persoonlijke impact.
  • Veranderverhalen maken en overbrengen.
  • Mensen activeren, meekrijgen en inspireren.

Intakegesprek

Het 8 dagen*-durende programma is erg intensief. Dit vraagt om een hoge mate van motivatie, leergierigheid en doorzettingsvermogen. Met iedereen die wil deelnemen, voeren we graag vooraf een intakegesprek. Daarin bespreken we de wederzijdse wensen en mogelijkheden, en hoe we die kunnen matchen.

Programma

Dag 1 tot en met 8:

09.30 uur Ontvangst met koffie en thee

10.00 uur Ochtendprogramma

12.30 uur Lunch

13.30 uur Middagprogramma

17.30 uur Afronding

Examen

De How to Really Change the World Summer School wordt afgesloten met een examen. Dit bestaat uit een parate kennistest en een reflectieverslag. Ook dienen deelnemers van de How to Really Change the World Summer School aan een door Power2Improve gecertificeerde HTRCTW-trainer te bewijzen dat ze de methode op de juiste wijze kunnen toepassen in de praktijk.

Trainers

De How to Really Change the World Summer School wordt begeleid door trainers van Power2Improve die ruime ervaring hebben met grootschalige en intensieve verandertrajecten.

Investering

De investering voor deelname aan de How to Really Change the World Summer School bedraagt € 1.499 per persoon (excl. BTW). Bij gelijktijdige aanmelding van 3 of meer deelnemers geldt een tarief van € 1.399 per persoon (excl. BTW). Deelnemers die het voor hen geldende bedrag niet in een keer kunnen betalen, bieden wij de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Neem hiervoor direct na aanmelding contact op met Gustaaf Vocking.

Aantal deelnemers

De opleiding gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Het maximale aantal is 20.

* Exclusief weekend.

ZomertrainingenIn de maand juli organiseren wij diverse Zomertrainingen, waaronder High Performance Team Building en Fascinerend Faciliteren.

Gerelateerde onderwerpen:

> How to Really Change the World

> Verbeterd Veranderaar

> Enthousiasme training en coaching