Happy, High Performance Teamng

Happy, High performance Teaming is een mensen- en leiderschapstraining op gevorderden-niveau. Deze hoogst effectieve team building-training is bedoeld voor senior medewerkers, senior programmamanagers, senior projectleiders en managers die het basis-niveau beheersen en zich op dit gebied verder willen ontwikkelen. Samen met hun team.
Happy, High Performance Team Building is een voorbeeld van een maatwerkselectie van onze communicatie- en leiderschapstrainingen om medewerkers, MT-leden en directies (samen) effectiever en efficiënter te laten werken.

Tijdens een Happy High Performance Teaming-workshop (die zowel in het Nederlands als in het Engels uitgevoerd kan worden) leren de deelnemers hoe ze het beste uit zichzelf en elkaar naar boven halen, en hoe ze dat kunnen toepassen in hun praktijk.

Aan de hand van onze gecertificeerde Triple A-aanpak (waarbij we gebruik maken van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie en Character Strengths) ontdekken de deelnemers:

 • wat hen sterk maakt (dat waar ze goed in zijn, en wat hen energie geeft) en
 • hoe ze, als ze die krachten individueel, als team en als organisatie optimaal inzetten, wel 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl ze minder hard werken.

Door middel van Action learning ontdekken de deelnemers hun meest passende rollen. Op een Appreciative, oftewel waarderende, manier doen ze Actionable insights op over hoe zij die in hun praktijk in samenwerking met anderen zo effectief mogelijk kunnen vervullen.

Resultaten in de praktijk

De transfer naar de eigen dagelijkse praktijk is erg belangrijk. Daarom adviseren wij om de Happy High Performance Teaming-workshop te versterken met (team) coaching, intervisie of een combinatie daarvan. Het rendement van de workshop is nog groter als de toepassing van het geleerde onderdeel uitmaakt van de beoordelingsstructuur. Ook hierbij, en bij de opzet en implementatie van een de leereffecten nog verder versterkend Brand Advocacy Programma, adviseren wij graag.

Best practice: betere en meer rendabele bedrijfsvoering

Onze beproefde en in twee managementboeken beschreven aanpak zorgt voor enthousiaste klanten en medewerkers, die zorgen voor een betere en meer rendabele bedrijfsvoering:

 • Hogere tevredenheid, loyaliteit en ambassadeurschap van klanten en medewerkers.
 • Betere resultaten en meer opbrengsten, door meer creativiteit en hogere productiviteit.
 • Een prettige werkomgeving, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, o.b.v. intrinsieke motivatie, drijfveren, ambities en talent.
 • Medewerkers die meer kennis delen, plezier hebben in hun werk en trots uitdragen op hun bedrijf.
 • Groei van het aantal klanten, doordat enthousiaste promoters jullie bedrijf, mensen en diensten aanbevelen.
 • Hogere omzet: meer afname van producten door zowel bestaande als nieuwe klanten.
 • Daling van kosten door terugloop van ziekteverzuim, lager benodigd marketing-, acquisitie-, retentie- en productontwikkelingsbudget en toename van efficiency.
 • Minder wervingkosten: medewerkers, sollicitanten en alumni maken jullie bedrijf bekend als aantrekkelijke werkgever.
 • Een sterke, niet kopieerbare cultuur: een duurzaam concurrentievoordeel.
 • Een toename in innovatie- en veranderkracht, waardoor jullie bedrijf flexibeler en daadkrachtiger kan inspelen op de razendsnelle veranderingen waarmee iedere organisatie in de 21e eeuw te maken heeft.

Voor het onderwijs ontwikkelden wij een speciaal happy, high performance programma: Samen Scholen.

In combinatie met coaching en intervisie is het leerresultaat optimaal.

De totale leiderschapstraining Happy, High Performance Teaming duurt 8 dagdelen. In combinatie met coaching en intervisie behaal je optimaal leerresultaat.

Power2Improve levert maatwerk. Langere of kortere programma’s (workshops), die volledig afgestemd zijn op de concrete situatie, zijn dus ook mogelijk.

Happy, High performance leiderschap is ook mogelijk als (onderdeel van) Personalized Training en Practical Coaching.

Power2Improve levert maatwerk. Graag stellen wij een volledig op jullie situatie en wensen afgestemd programma en een daarbij behorende aanbieding voor je samen.

Voor aanmelden voor de FVOG training gebruik je de aanmeld&betaallink (klik om te openen).

Voor aanmelden voor een andere training gebruik je onderstaande formulier:

Gerelateerde trainingen en workshops:

> High performance leiderschap
> Team coaching

Zo ervaren onze klanten onze coaching, trainingen en workshops:

Onderscheidende kennis en praktische tips!
De betrokkenheid en bevlogenheid van Gustaaf en Nathalie werkte zeer aanstekelijk.
De ingezette tools ondersteunden de leerdoelen volledig. Dat maakte de ervaring compleet.
Prima workshop! Open, toegankelijk, vakkundig. Soms scherp en confronterend, maar altijd op een constructieve manier.
Er was veel ruimte voor interactie. Dit werd zelfs aangemoedigd. Ook kregen we alle ruimte om tussendoor vragen te stellen, wat ook weer voor leuke interactie zorgde.
Het enthousiasme van de trainers werkt aanstekelijk, evenals de open en charismatische houding.
De trainers zetten eenvoudig een dialoog op en weten iedereen met prikkelende vragen uit de tent te lokken om te reageren en aan te vullen.
Ik ben met nieuwe frisse ideeën naar huis gegaan en weet zeker dat deze positief zullen bijdragen.