Teamcoaching

Willen jullie verder komen als team? De beste resultaten boeken door optimaal gebruik te maken van elkaars ideeën en talenten?  Onze teamcoaches helpen jullie graag om dat te bereiken.

Stap voor stap naar jullie top-team

Stap voor stap helpen we jullie om jullie ideale team-samenstelling te schetsen, en om die vervolgens te vinden of te creëren. Daarbij focussen we op ieders unieke talenten. Op dat wat echt bij jullie past en dat waar jullie enthousiast over zijn en energie van krijgen. We helpen jullie om inzicht te krijgen in elkaars competenties en ontwikkelmogelijkheden en -wensen. Ook ondersteunen we jullie om daaraan invulling te geven. Op zo’n manier dat jullie allemaal tot volle bloei en ontwikkeling kunnen komen. En om op de prettigste manier om te gaan met elkaar, managers, collega’s, partners en alle andere mensen om jullie heen.

Teamcoaching is geschikt voor zowel beginnende als langer bestaande teams van mensen die de beste resultaten willen halen en open staan voor persoonlijke en teamontwikkeling. Er is ruimte voor professionele en persoonlijke vraagstukken.

De juiste coaching voor jou

Wil je ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw bedrijf(sidee) en dit tot een succes maken, op een manier die echt bij je past? Dan is business coaching geschikt voor jou. Zoek je een sparringpartner of onafhankelijk adviseur? Kies dan voor executive coaching. Wil je specifiek inzoomen op loopbaanvraagstukken? Kies dan voor loopbaancoaching. Bij personal coaching ligt de focus op een brede en integrale aanpak, zakelijk en privé.

Willen jullie leren hoe de kracht van enthousiasme jullie kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe jullie samen op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaan? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

Onze aanpak

Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen. Dat doen we aan de hand van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, vullen we die aan met Oosterse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. We focussen op jouw – of jullie – persoonlijke ambities, behoeftes, waarden en competenties. Met als doel deze optimaal tot hun recht te laten komen. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken. In overleg met jou kijken we naar alle relevante factoren die kunnen helpen: de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele aspecten.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over teamcoaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Onze coaching is onder meer gebaseerd op Positieve Psychologie. Weten wat deze stroming inhoudt? Bekijk dan deze video’s. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

   

4x zo succesvol als team

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen. Of doe je team een Sterkmakers-analysesessie cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.