Executive coaching

Wil je je verder ontwikkelen als leider? Uitblinken als bestuurder of (senior) manager, op een manier die echt bij je past? Onze executive coaches beschikken over een flinke dosis levens-, ondernemers-, bestuurs- en managementervaring en kennen de vraagstukken en dilemma’s waarmee top-managers dagelijks worstelen. Graag dienen ze als jouw persoonlijke en onafhankelijke klankbord of sparring-partner en helpen ze je om jouw vragen over jouw ontwikkeling als executive te beantwoorden.

Stap voor stap naar jouw top-leven als executive

Stap voor stap helpen we jou om jouw ideale leven als executive te schetsen, en om dat vervolgens te vinden, of te creëren. Daarbij focussen we op jouw unieke talenten. Op dat wat echt bij je past, waar jij enthousiast over bent en waar jij energie van krijgt. We helpen je om inzicht te krijgen op het gebied van visie, strategie en leiderschap. Waar nodig en gewenst, begeleiden we je in tijden van verandering en bij het motiveren van mensen. Ook ondersteunen we je om je huidige of toekomstige activiteiten zo in te richten, dat jij tot volle bloei en ontwikkeling kunt komen. En om op de prettigste manier om te gaan met (mede-)bestuurders, zakelijke partners, investeerders, medewerkers en alle andere mensen om je heen.

De juiste coaching voor jou

Executive coaching is geschikt voor (top-)ondernemers, mensen die deel uitmaken van het hoger management, bestuurders en mensen die dat willen worden. Er is ruimte voor professionele en persoonlijke vraagstukken. Wil je ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw bedrijf(sidee) en dit tot een succes maken, op een manier die echt bij je past? Dan is business coaching geschikt voor jou. Wil je specifiek inzoomen op loopbaanvraagstukken? Kies dan voor loopbaancoaching. Bij personal coaching ligt de focus op een brede en integrale aanpak, zakelijk en privé.

Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme jou kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je (samen met je management-teamgenoten) op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaat? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

skype, coaching

Skype coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze aanpak

Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen. Dat doen we aan de hand van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, vullen we die aan met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. We focussen op jouw persoonlijke ambities, behoeftes, waarden en competenties. Met als doel deze optimaal tot hun recht te laten komen. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken. Waar relevant en in overleg met jou kijken we naar alle relevante factoren die kunnen helpen: de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele aspecten.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over executive coaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Onze coaching is onder meer gebaseerd op Positieve Psychologie. Weten wat deze stroming inhoudt? Bekijk dan deze video’s. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

   

Coaching voor communicatiemanagers

Ben jij net begonnen als leidinggevende in de communicatie? Wil je je voorbereiden op een leidinggevende functie of juist op een volgende stap? Dan is Coaching voor communicatiemanagers iets voor jou!

4x zo succesvol (als team)

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen. Of doe je team een Sterkmakers-analyse cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.