Loopbaancoaching

Wil jij die droombaan, waarin je al je passie kwijt kunt en die je plezier en energie geeft? Ben je uitgekeken op of uitgeblust door je werk? Zit je eigenlijk nog wel op de juiste plek? Wat is de beste volgende stap in werk en opleiding? Tijdens onze loopbaancoaching helpen wij je om jouw vragen over jouw loopbaan(ontwikkeling) te beantwoorden.

Stap voor stap naar jouw droombaan

Stap voor stap helpen we jou om jouw ideale takenpakket en werkplek te schetsen, en om die vervolgens te vinden of te creëren. Daarbij focussen we op dat wat echt bij je past. Op jouw unieke behoeftes en talenten en dat waar jij enthousiast over bent en energie van krijgt. We helpen je om je huidige of toekomstige baan zo in te richten, dat jij tot volle bloei en ontwikkeling kunt komen. En om je werkgever te laten zien wat jij allemaal in huis hebt.

De juiste coaching voor jou

Wil je onderzoeken welke rol je werk in je totale leven speelt en hoe dit zich verhoudt tot alle andere dingen die belangrijk voor je zijn? Zoals de mensen van wie je houdt en de dingen die je echt leuk vindt om te doen? Of ben je op zoek naar meer balans in je leven? Kies dan voor personal coaching. Zoek je ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw bedrijf(sidee), en wil je dit tot een succes maken, op een manier die echt bij je past? Dan is business coaching geschikt voor jou. Wil je hulp bij jouw ontwikkeling als top-ondernemer, manager of bestuurder of heb je behoefte aan een onafhankelijk klankbord of een sparringpartner? Dan is executive coaching de beste keus. Ook Personalized Training en Practical Coaching is een mogelijkheid:  een individueel leertraject in groepsverband.

Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme jou kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je (samen met je management-teamgenoten) op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaat? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

skype, coaching

Skype coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze aanpak

Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen. Dat doen we aan de hand van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, vullen we die aan met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. We focussen op jouw – of jullie – persoonlijke ambities, behoeftes, waarden en competenties. Met als doel deze optimaal tot hun recht te laten komen. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken. In overleg met jou kijken we naar alle relevante factoren die kunnen helpen: de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele aspecten.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over loopbaancoaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Onze coaching is onder meer gebaseerd op Positieve Psychologie. Weten wat deze stroming inhoudt? Bekijk dan deze video’s. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

   

Boek een Sterkmakersscan

Boek een Sterkmakersscan en krijg inzicht in welke kwaliteiten jou sterk maken en tot volle bloei kunnen brengen.

4x zo succesvol als team

Of doe je team een Sterkmakers-analysesessie cadeau en ontdek hoe jullie 4x zo succesvol kunnen zijn, terwijl jullie minder hard werken.