inspiratie, workshop, training, talent

Training en workshops

Wij verzorgen doelgerichte trainingen en workshops op maat. Op diverse tereinen.
We zijn gespecialiseerd in training op het gebied van Leiderschap, Communicatie, Breinvaardigheden, Mensen en Online. 

Maatwerk

Wij willen dat de training of workshop resultaat heeft. Nu en in de toekomst. Dat is Power2Improve: de kracht om (je)zelf te verbeteren, in jouw praktijk. Daarom stellen wij de programma’s van onze trainingen en workshops samen op basis van de specifieke vraag of situatie van de klant. Ons trainingenoverzicht is de basis, maar pas na een grondige voorbereiding gaan we aan de slag. Daarbij betrekken we zowel onze opdrachtgever als de deelnemers. Wat is belangrijk in hun specifieke situatie? Wat is actueel in hun organisatie of team? Wat is ieders leerbehoefte en leerstijl? En hoeveel weten en kunnen ze eigenlijk al?

Voor diverse experts, professionals en managers door heel Europa mochten wij al offline, online en blended trainingen, workshops en speciale programma’s samenstellen en uitvoeren. Ook verzorgen wij op de specifieke wensen afgestemde leer- en ontwikkeltrajecten, individueel of in groepsverband. Personalized Training en Practical Coaching noemen we dat.

Echte resultaten, in de eigen praktijk

Onze coachingtrajectentrainingen en workshops stellen wij samen op basis van onze unieke Triple A+ Training, Teaching and Coaching methode. Deze onderscheidt zich door te focussen op echte en gewenste resultaten, in de eigen dagelijkse praktijk. Dat bereiken we vanuit de principes van Actionable insights, Action learning en Appreciation.

Ervarend leren

Zelf uitproberen, zelf ontdekken en zelf concluderen staan steeds aan de basis van onze workshops en trainingen. Ervarend leren heet deze praktijkgerichte, didactische methode, die sterktes en sterkmakers versterkt, eye-openend en bovendien erg leuk is. We bieden het geleerde zo aan, dat deelnemers het direct kunnen toepassen in de praktijk.

Trainingenoverzicht

Klik op de links hieronder voor een indruk van onze trainingen en workshops op het gebied van:

Impressievideo’s van onze trainingen en workshops

Studentimized Blended Learning

Behaal optimaal leerresultaat en optimaal leerrendement met Power2Improve Academy.

Beperkt budget?

Graag willen we nog meer, (nog) niet ontdekte, échte talenten helpen. Ben jij een talentvolle, ambitieuze professional en heb je een beperkt budget? Kijk dan eens naar ons Excelerate your Talent Program. Voor talentvolle, ambitieuze studenten die zich al tijdens hun studie willen voorbereiden op een top-carrière is er Talents4Business.

Transfer

De transfer naar de eigen dagelijkse praktijk is heel belangrijk voor wezenlijk en blijvend effect. Daarom versterken wij onze trainingen en workshops met coaching, intervisie of een combinatie daarvan. Waar mogelijk gaat de voorkeur uit naar intervisie. Dat kun je – nadat wij je het hebben geleerd – immers zelf.

Intake

De specifieke leer- en ontwikkelbehoefte van de deelnemer staat centraal. Daarom krijgt iedereen voorafgaand aan de training een intake. Op basis van de zo verkregen informatie ontwerpen we jouw maatwerkprogramma.
Bovendien gebruiken we het tijdens de training, coaching en intervisie.

Groepsgrootte

De standaard groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Dit om alle deelnemers de begeleiding te kunnen geven die ze nodig hebben. Is jullie groep groter? Neem dan contact met ons op. Ook hier denken we graag met jullie mee over de meest passende, praktische oplossing.

De betrokkenheid en bevlogenheid van Gustaaf en Nathalie werkte zeer aanstekelijk.

Social media-adviseur

Onderscheidende kennis en praktische tips!

HR Manager

Prima workshop! Open, toegankelijk, vakkundig. Soms scherp en confronterend, maar altijd op een constructieve manier.

MVO Manager

Super leuk en interactief!

Adviseur opleiding en ontwikkeling
Er was veel ruimte voor interactie. Dit werd zelfs aangemoedigd. Ook kregen we alle ruimte om tussendoor vragen te stellen.
Directiesecretaresse

Ik ben met nieuwe frisse ideeën naar huis gegaan en weet zeker dat deze positief zullen bijdragen.

Communicatie-adviseur

De ingezette tools ondersteunden de leerdoelen volledig. Dat maakte de ervaring compleet.

Manager HRM
Prima workshop! Open, toegankelijk, vakkundig. Soms scherp en confronterend, maar altijd op een constructieve manier.
Communicatie-adviseur

Leuk en leerzaam!

Psychosociaal Therapeut
Contact

Vragen?

Heb je vragen over training en workshops of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact