Coaching, training, gratis, excelerate, Excelerate, Talent, Program, programma, Excelerate your Talent Program

Wij helpen talenten om zichzelf te ontwikkelen. Al meer dan 20 jaar. In die periode hebben we al meer dan 10.000 managers, experts en talenten door heel Europa en de VS versneld verder geholpen. Vaak, zeer goed betaald, voor gerenommeerde bedrijven en zo goed als altijd met veel succes. Graag willen we nog meer, (nog) niet ontdekte, échte talenten helpen. Ook als de benodigde investering een probleem is. Vandaar dat we het Excelerate your Talent Program hebben samengesteld.

Wat is het Excelerate your Talent Program?

Het Excelerate your Talent Program is een ontwikkelprogramma voor ambitieuze professionals. Talenten, die zich willen voorbereiden op een top-carrière. Door te werken aan hun vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie en breinvaardigheden.

Ontwikkeling van kennis en competenties

Naast de benodigde kennis ontwikkelen de deelnemers van het Excelerate your Talent Program andere belangrijke competenties. Zaken als zelfontwikkeling, communicatie, adviseren en werken in projecten. Hun werkzaamheden worden een stuk effectiever en efficiënter en voor (toekomstige) werkgevers worden zij nog interessanter. In totaal kan een talent via het Excelerate your Talent Program 16 dagen aan training, coaching, bemiddeling en begeleiding volgen. Marktwaarde van dit pakket: meer dan €17.500.

Zeer aantrekkelijke tarieven

Deelnemers van het Excelerate your Talent Program bieden wij zowel training en workshops als personal coaching, business coaching, loopbaancoaching of executive coaching.

  • Voor de coaching betalen zij niet de normale prijs, vanaf  € 180 per uur, maar slechts € 60 per uur.
  • Trainingen en workshops kunnen deelnemers al volgen voor maar € 120 per dagdeel*, in plaats van het gebruikelijke tarief: vanaf € 1.200.

Volledig gratis

Het is zelfs mogelijk om alle workshops, trainingen en coaching volledig gratis te ontvangen. Via bemiddeling. Als wij een andere baan voor je vinden, krijg jij alle betaalde kosten retour.

Alle workshops, trainingen en coaching volledig gratis?

Als wij een baan voor je vinden, krijg jij alle betaalde kosten retour!

Persoonlijk dossier

We volgen de ontwikkeling van de EyTP-talenten aan de hand van competentietests, en leggen deze vast in een persoonlijk dossier. Hiermee kunnen ze aan potentiële werkgevers bewijzen dat ze de geleerde vaardigheden daadwerkelijk bezitten.

Kwalitatieve match

Bedrijven rekruteren high potentials uit dit programma voor banen. Ze betalen voor hun lidmaatschap en voor elke plaatsing. Het Excelerate your Talent Program bespaart hen veel tijd, verzekert hen van kandidaten van hoge kwaliteit. Het voorkomt de kwalitatieve mismatch, waarmee 31 procent van alle werkgevers volgens onderzoek te maken heeft: er zijn voldoende kandidaten, maar ze voldoen niet aan de eisen die werkgevers stellen.

De voordelen voor talenten:

  • Versnel en optimaliseer je ontwikkeling
  • Vergroot, verdiep en verstevig je netwerk met andere potentiële toppers in het bedrijfsleven
  • Onderscheid je echt – en aantoonbaar – op de arbeidsmarkt
  • Vind een baan waarin jouw kwaliteiten tot volle bloei kunnen komen

Hoe jij kunt deelnemen

Dit programma is alleen geschikt voor ambitieuze talenten met ontwikkel- en doorzettingsvermogen. De selectie is streng en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Denk jij dat je genoeg in huis hebt om een plek in de wacht te slepen? Vul dan het sollicitatieformulier in. Binnen twee weken krijg je antwoord. Óf je wordt uitgenodigd voor de selectiedag, óf je ontvangt een afwijzing. Maar dan niet zomaar een: een met tips die jou verder helpen, op weg naar jouw persoonlijke top.

*Trainingen en workshops kunnen talenten die deelnemen aan het programma volgen voor € 180 per dagdeel, in plaats van de gebruikelijke vanaf-prijs van € 1.200. Voor groepen vanaf zes deelnemers, die zelf voor een geschikte locatie zorgen, is dit tarief zelfs nog lager. Zij betalen slechts € 120 per dagdeel.

Ben jij een ambitieuze student?

Het Excelerate your Talent Program is bedoeld voor professionals. Ben jij een talentvolle, ambitieuze student? En wil je je al tijdens je studie voorbereiden op een top-carrière? Zorg dan dat je genomineerd wordt voor Talents4Business!

Gerelateerde trainingen en workshops:

> Personal branding
> Betekenisvol en gelukkiger op je werk
> Baas de baas
> Werkdruk verminderen en voorkomen