Talents4Business, stage, stagiair, training coaching, bemiddeling

Talent, talents4business, student

Ben jij een top-talent? En wil je je al tijdens je studie voorbereiden op een top-carrière? Zorg dan dat je genomineerd wordt voor Talents4Business! Ontvang gratis workshops, coaching, training, bemiddeling en begeleiding naar jouw top-baan!

Wat is Talents4Business?

Talents4Business is een ontwikkelprogramma voor geselecteerde, talentvolle en ambitieuze studenten. Al tijdens hun studie coachen en trainen we deze high potentials  op het gebied van leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Deze ontwikkeling vindt normaal gesproken pas tijdens een management traineeship en/of het overige werkende leven plaats.

Ontwikkeling van kennis en competenties

Naast de benodigde kennis ontwikkelen zij andere belangrijke competenties. Zaken als zelfontwikkeling, communicatie, adviseren en werken in projecten. Hun studie wordt een stuk effectiever en efficiënter en voor toekomstige werkgevers worden zij nog interessanter. In totaal kan een top-student via Talent4Business 16 dagen aan gratis training, coaching, bemiddeling en begeleiding volgen. De marktwaarde van dit pakket: meer dan €17.500. Klik hier voor een voorbeeldprogramma voor een specifiek Talent4Business. Op maat samengesteld op basis van de selectie, persoonlijke coaching en ontwikkeling van de student.

Talent Tracker & Tracer

We volgen, monitoren en begeleiden de ontwikkeling van kennis, kunde, ervaring en interesses van deze Talents4Business aan de hand van trainingen, coachingsgesprekken, challenges en (afstudeer)stages. Dit alles leggen we vast in de Talent Tracker & Tracer. Deze garandeert aantoonbare vaardigheden, overzicht in de ontwikkelgeschiedenis en inzicht in ontwikkelbaarheid voor de toekomst.

Bewezen skills

De Talents4Business kunnen hun ontwikkeling aan de praktijk toetsen door deelname aan challenges of het doen van exclusief voor Talents4Business beschikbare stages en afstudeeropdrachten.

Kwalitatieve match

Bedrijven rekruteren high potentials uit dit programma voor stages en banen. Ze betalen voor hun lidmaatschap en voor elke plaatsing. Talents4Business bespaart hen veel tijd en verzekert hen van kandidaten van hoge kwaliteit. Het voorkomt de kwalitatieve mismatch, waarmee 31 procent van alle werkgevers volgens onderzoek te maken heeft: er zijn voldoende kandidaten, maar ze voldoen niet aan de eisen die werkgevers stellen.

De voordelen voor top-talenten:

  • Versnel en optimaliseer je ontwikkeling
  • Vergroot, verdiep en verstevig je netwerk met andere potentiële toppers in het bedrijfsleven
  • Verklein het gat tussen universiteit en bedrijfsleven
  • Onderscheid je echt – en aantoonbaar – op de arbeidsmarkt
  • Exclusieve toegang tot speciale challenges, stages en afstudeeropdrachten
  • Begin in een baan waarin jouw kwaliteiten meteen al tot volle bloei kunnen komen

Hoe jij kunt deelnemen

Dit programma is alleen geschikt voor talentvolle en ambitieuze studenten met ontwikkel- en doorzettingsvermogen. De selectie is streng en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bedrijven sponsoren immers niet zomaar de programmawaarde van € 17.500, zodat jij gratis kunt deelnemen! Denk jij dat je genoeg in huis hebt om een plek in de wacht te slepen? Zorg dan dat jij wordt genomineerd!

Een belangrijk kenmerk voor een Talent4Business is dat diegene ook zelf oog heeft voor écht talent. Iedere genomineerde Talent4Business nomineert daarom minimaal drie andere. Wie en hoe je nomineert, zegt immers veel over jou. We nodigen we je uit om via de nominatie-knop aan de rechterkant van deze pagina studenten te nomineren die volgens jou voldoen.

Op weg naar jouw persoonlijke top

Iedereen die genomineerd is, krijgt binnen twee weken antwoord. Óf je wordt uitgenodigd voor de selectiedag, óf je ontvangt een afwijzing. Maar dan niet zomaar een: een met tips die jou verder helpen, op weg naar jouw persoonlijke top.

Ambitieuze professional?

Talents4Business is bedoeld voor HBO- en WO- studenten. Ben jij een talentvolle, ambitieuze professional? En wil je jezelf voorbereiden op een top-carrière? Meld je dan aan voor ons Excelerate your Talent Program!

Word jij genomineerd?

Wil jij meedoen aan Talents4Business? Dat kan, als jij wordt genomineerd. Door een eerder geselecteerde deelnemer van het programma of een van de Talents4Business Talent Scouts. Je kunt ook zelf talenten nomineren of anderen vragen jou te nomineren, via de nominatie-knop hieronder.

Nomineer jouw Talents4Business!

Laat ons weten wie volgens jou
een echt Talent4Business is.

Voorbeeldmail

Klik hier voor een voorbeeldmail die je je vrienden en familieleden kunt sturen om te vragen om jou te nomineren. Kopieer gerust de tekst en de afbeelding en plak deze in een nieuwe email. Maak de tekst persoonlijk
en versturen maar!

Waarom Power2Improve
dit mogelijk maakt

Wij helpen talenten om zichzelf te ontwikkelen. Al meer dan 20 jaar. In die periode hebben we al meer dan 10.000 managers, experts en talenten door heel Europa en de VS versneld verder geholpen. Vaak, zeer goed betaald, voor gerenommeerde bedrijven en zo goed als altijd met veel succes. Graag willen we nog meer, (nog) niet ontdekte, échte talenten helpen. Ook als de benodigde investering een probleem is. Vandaar dat we het Talents4Business-programma hebben ontwikkeld.

Volg Talents4Business
op Facebook: