Leiderschap

Leiderschap2017-06-10T01:04:01+02:00

Leiderschap, leadership, leider, leader, manager, lead, manage, improve

Visie, discipline, doorzettingsvermogen, voorbeeldgedrag, keuzes maken. Charisma, verantwoordelijkheid, overtuigingskracht, inlevingsvermogen. Leiderschap begint bij leiding nemen over je eigen leven. Ook als je officieel geen manager bent, heb je de mogelijkheid en potentie om een leidende rol op je te nemen. Inmiddels leidinggevende? Dan heb je weer andere uitdagingen. Hoe help je zowel individuen, als een groep en jezelf vooruit?

We helpen, inspireren en adviseren je graag met advies, coaching en training. Ook Personalized Training en Practical Coaching en Studentimized Blended Learning is mogelijk.

Management- en leiderschapstraining

Management- en leiderschapstrainingen zijn er op verschillende niveaus. Ze kunnen zowel opeenvolgend als losstaand gevolgd worden. in het overzicht hieronder zie je welke trainingen we al op maat mochten samenstellen en uitvoeren voor diverse experts, professionals en managers door heel Europa. In de praktijk is geen training hetzelfde. Gelukkig maar, want er is altijd maar een beste manier om jezelf blijvend te verbeteren: ervarend leren.

Stap voor stap meer leidersvaardigheden

De samenhang tussen de management- en leiderschapstrainingen is als volgt:

Maatwerk

De 3-daagse training Performing in Teams is een voorbeeld van een maatwerkselectie van leiderschaps-, brein- en communicatietrainingen om medewerkers, MT-leden en directies (samen) effectiever en efficiënter te laten werken.

Contact

Persoonlijk advies

Wil je advies over welke training het beste bij jouw leer- en ontwikkelbehoefte past? Neem gerust contact met ons op.
Contact

Gerelateerde blogposts

Titel

Power2Improve – your power to improve yourself

Onze methode

Naast direct toepasbare theoretische inzichten, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar helpend aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en - vooral - wanneer het voor jou werkt.

Waarom wij?

10 redenen om te kiezen voor Power2Improve:

1. Maatwerk
2. Ervarend leren
3. Evidence based
4. Concrete en tastbare aanpak
5. Controleerbare resultaten
6. Persoonlijke intake
7. Direct toepasbaar in jouw praktijk
8. Internationale ervaring
9. Oog voor jouw leerstijl
10. Aandacht voor lichaam en geest

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Routebeschrijving

Telefoon: 06 - 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Connect met ons op social media:
Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Pinterest | Google Plus

Contactformulier
Ga naar de bovenkant