Power2Improve – your power to improve yourself

Onze methode

Naast direct toepasbare theoretische inzichten, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar helpend aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en - vooral - wanneer het voor jou werkt.

Waarom wij?

10 redenen om te kiezen voor Power2Improve:

1. Maatwerk
2. Ervarend leren
3. Evidence based
4. Concrete en tastbare aanpak
5. Controleerbare resultaten
6. Persoonlijke intake
7. Direct toepasbaar in jouw praktijk
8. Internationale ervaring
9. Oog voor jouw leerstijl
10. Aandacht voor lichaam en geest

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Routebeschrijving

Telefoon: 06 - 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Connect met ons op social media:
Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Pinterest | Google Plus

Contactformulier

Strategisch denken en doen

//Strategisch denken en doen
Strategisch denken en doen 2017-09-12T18:18:56+00:00

Strategie, strategisch denken, strategisch,, denken, doen, politiek, spel, politieke spel, belangen, belang, belangenspel

Strategisch denken en doen is een leiderschapstraining voor iedereen die in complexe omgevingen en belangenspellen meer wil bereiken. Managers, projectleiders, adviseurs en senior medewerkers die leiderschap minimaal op basis-niveau beheersen en zaken in hun eigen werkomgeving beter en sneller voor elkaar willen krijgen. Professionals die geen standaard training willen volgen, waarbij ze zelf moeten uitzoeken wat op welke manier relevant voor hen is, maar op een bewezen en doeltreffende manier willen leren hoe zij dat wat aan de orde komt direct kunnen toepassen in hun eigen, dagelijkse praktijk. Door zich bewuster te worden van de strategische aspecten van hun werk, en daarmee effectiever te leren omgaan.

Deelnemen is zowel individueel mogelijk, als als groep.

Inhoudelijk weet en kun je veel, communicatief ben je ook goed. Toch zou je graag meer strategisch denken en doen, zodat je meer bereikt. Met minder inspanning en frustratie. Misschien lijk je in je gedrag nu nog meer op een hond dan op een kat. Je bent geneigd om direct tot (re)actie over te gaan, in plaats van geduldig en bedachtzaam, eigenzinnig en effectief te handelen. Geen probleem, want meer strategisch denken en doen kunnen wij je leren! En dat helpt je zeker verder, in jouw carrière en ontwikkeling.

Wat jij precies leert, bepaal je zelf. Of je nu als individu deelneemt of als groep. Eerdere deelnemers wilden bijvoorbeeld makkelijker en sneller veranderingen realiseren. Door beter om te gaan met stakeholders en het strategische, politieke spel sneller en beter te begrijpen.

Maatwerk

Jij weet het beste wat je wilt bereiken met meer strategisch denken en doen. Daarom stellen we een specifiek, doeltreffend maatwerkprogramma voor je samen. Een leer- en ontwikkelschema, speciaal voor jou. Gericht op wie jij bent en wat jij in jouw werkomgeving wilt bereiken. Dat doen we op basis van een persoonlijke intake. Schrijven jullie je in als groep? Ook dan helpen we iedere deelnemer persoonlijk en op maat.

Bij het samenstellen van jouw programma, houden we rekening met jouw specifieke vraag of situatie:

  • Wat is actueel in jouw organisatie of team?
  • Wat is je leerbehoefte en wat is jouw leerstijl: wat wil jij graag leren, hoe leer jij het makkelijkst en het best? 
  • En hoeveel weet en kun je eigenlijk al?
De leiderschapstraining Strategisch denken en doen duurt gemiddeld 3 dagdelen. In combinatie met coaching en intervisie behaal je optimaal leerresultaat. Hoe lang de training in jouw geval duurt, bepalen we samen. Op basis van de intake.

Maatwerk

Bij het maatwerkprogramma dat we speciaal voor jou samenstellen, houden we rekening met jouw specifieke vraag of situatie:

  • Wat is actueel in jouw organisatie of team?
  • Wat is je leerbehoefte en wat is jouw leerstijl: wat wil jij graag leren, hoe leer jij het makkelijkst en het best?
  • En hoeveel weet en kun je eigenlijk al?
Strategisch denken en doen is ook mogelijk als (onderdeel van) Personalized Training en Practical Coaching.
De investering voor de leiderschapstraining Strategisch denken en doen, is afhankelijk van de invulling van jouw persoonlijke maatwerkprogramma. Dit komt in overleg met jou tot stand. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Gerelateerde trainingen en workshops:

> Baas de baas
> Resultaatgericht samenwerken
> Vertrouwen = versnellen
> Verbeterd Veranderaar

Zo ervaren onze klanten onze coaching, trainingen en workshops:

Onderscheidende kennis en praktische tips!
De betrokkenheid en bevlogenheid van Gustaaf en Nathalie werkte zeer aanstekelijk.
De ingezette tools ondersteunden de leerdoelen volledig. Dat maakte de ervaring compleet.
Prima workshop! Open, toegankelijk, vakkundig. Soms scherp en confronterend, maar altijd op een constructieve manier.
Er was veel ruimte voor interactie. Dit werd zelfs aangemoedigd. Ook kregen we alle ruimte om tussendoor vragen te stellen, wat ook weer voor leuke interactie zorgde.
Het enthousiasme van de trainers werkt aanstekelijk, evenals de open en charismatische houding.
De trainers zetten eenvoudig een dialoog op en weten iedereen met prikkelende vragen uit de tent te lokken om te reageren en aan te vullen.
Ik ben met nieuwe frisse ideeën naar huis gegaan en weet zeker dat deze positief zullen bijdragen.