Enthousiasme coaching

Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je samen met je teamgenoten op een leuke en effectieve manier van ‘moeten’ naar ‘willen en kunnen’ gaat? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching.

Jij bent enthousiast en je kunt niet wachten om je enthousiasme te delen. Om zoveel mogelijk mensen te ‘besmetten’ met dat waar jij zo gepassioneerd over bent. Je kunt je niet voorstellen dat anderen niet minstens zo enthousiast reageren als jij wanneer je ze vertelt over wat je hebt meegemaakt en wat je zo graag wilt delen. De praktijk is vaak anders.

Tijdens enthousiasme-coaching leer je hoe dit komt en hoe jij je energie effectiever kunt richten. Op een manier die meer oplevert. Voor de ontvanger, voor je bedrijf of werkgever, en voor jouzelf.

Tijdsduur

Enthousiasme-coaching duurt zo lang als dat nodig en gewenst is. Op basis van een persoonlijke intake bepalen we samen hoe lang dat in jou geval is. Onze begeleiding kan variëren van het voeren van enkele gesprekken tot een compleet traject van zes maanden of een jaar. In combinatie met enthousiasme-training en intervisie behaal je optimaal leerresultaat.

Enthousiasme-coaching is ook mogelijk als (onderdeel van) Personalized Training en Practical Coaching.

skype, coaching

Skype coaching

Verblijf of woon je buiten Nederland? Geen probleem. We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze aanpak

Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen. Dat doen we aan de hand van de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie. Waar dat helpt en gewenst is, vullen we die aan met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: op basis van  onderzoek en – vooral – wanneer het voor jou werkt. We focussen op jouw – of jullie – persoonlijke ambities, behoeftes, waarden en talenten. Met als doel deze optimaal tot hun recht te laten komen, met de beste en blijvende resultaten. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken. In overleg met jou – of jullie – kijken we naar alle relevante factoren die je kunnen helpen: de mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele aspecten.

Contact

Vragen?

Heb je vragen over coaching of wil je meteen beginnen? We horen het graag!
Contact

POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Onze coaching is onder meer gebaseerd op Positieve Psychologie. Weten wat deze stroming inhoudt? Bekijk dan deze video’s. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

   

enthousiasme, coaching, productiviteit, change, verandering, productivity

Enthousiasme training

Jij bent enthousiast en je kunt niet wachten om je enthousiasme te delen. Om zoveel mogelijk mensen te ‘besmetten’ met dat waar jij zo gepassioneerd over bent. Tijdens enthousiasme-training leer je hoe jij je energie effectief kunt richten, zodat anderen minstens zo enthousiast reageren als jij.