Mindful, mindfulness, rust, creatief, creativiteit, productiviteit

Wil jij meer rust in je hoofd? Een manier om je beter te focussen en te concentreren? Om minder stress te ervaren en productiever en creatiever te zijn? Mindfulness helpt je om aandachtig te aanwezig zijn in het hier en nu. Ook kan deze door wetenschapper Jon Kabat-Zinn ontwikkelde methode je helpen om sneller, beter en blijvend resultaat te boeken.

  • Verhoog je focus en concentratie en reduceer stress.
  • Verbeter je flexibiliteit, creativiteit en probleemoplossend en leer-vermogen, evenals je productiviteit en innovativiteit.

Wil je meer weten over onze Mindfulness coaching, training en workshops of wil je meteen beginnen? We helpen je graag!

Wat is Mindfulness?

Mindful zijn betekent opmerkzaam zijn. Mindfulness-training is eind jaren ’70 ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn, die toen als microbioloog verbonden was aan het academisch ziekenhuis van Massachusetts. Hij ontwikkelde een methode waarmee je kunt leren je gedachten niet continu te laten afdwalen, maar je te concentreren op dat wat je op dat moment aan het doen bent en waar te nemen wat er zich verder allemaal afspeelt. In je lichaam en om je heen.

Wat levert het op?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mindfulness je kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert. Ook helpt het om je flexibel op te stellen en het vermindert stress. Ook vergroot het je creativiteit, je probleemoplossend vermogen en daarmee je innovativiteit en productiviteit. Onder meer psycholoog en Harvard professor Ellen Langer stelde vast dat je bovendien veel beter en makkelijker leert als je mindful bent.

Mindfulness-oefeningen kunnen onderdeel zijn van onze workshops, trainingen en coaching. Ook kunnen we je leren het zelf toe te passen.

Gerelateerde onderwerpen:

> Mindfulness in Business
> Bewust beter brein
> Concrete creativiteit
> Leren leren
> Healthy Happiness Habits
> Co-creatief Communiceren
> Thaise Yoga Massage

reiki, relax, relaxation, meditation

coach, coaching, relaxation, meditation