Kernteam

Gustaaf Vocking
Gustaaf VockingOprichter, Chief Executive Officer

We can not do great things in this life, we can only do little things with great love – Moeder Teresa

Gustaaf begon als Colombiaanse vondeling. Liefde, onderwijs (Econometrie, Bestuurlijke Informatiekunde, Psychologie en een executive MBA) en inspirerende mensen en gebeurtenissen maakten hem een slim en sensitief mens. Nu helpt hij mensen en organisaties groeien met coaching, training en consultancy. Zijn grootste expertise: leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Daarnaast ontwikkelde hij zich tot een deskundige op het gebied van voeding en vitaliteit. Hij werkt, verbindt en co-creëert passievol met ambitieuze managers, experts en professionals over de hele wereld. Ook is hij een veelgevraagd en hooggewaardeerd spreker, een getalenteerd schrijver en een gepassioneerde fotograaf.

Nathalie Soeteman
Nathalie SoetemanChief Communications & Engagement Officer

Van duwen naar dialoog, met duurzaam resultaat

Nathalie heeft een passie voor het tot stand brengen van verbinding. Tussen organisaties en doelen, management en medewerkers, bedrijven en klanten, ratio en emotie. Want, zo is haar overtuiging, samen wordt alles beter en in dialoog ontstaat duurzaam resultaat. Graag helpt ze jou – of jullie – om echt contact te maken. Met jezelf en met anderen, als mens. Om samen tot volle bloei te komen en gezamenlijke doelen te realiseren.

Ervaring en prestaties

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring met mensgedreven management-, marketing-, communicatie- en organisatievraagstukken; on- en offline. Bij Vodafone hielp ze de standaard te zetten voor webcare en Online PR. Haar werk voor SNS Bank N.V., op het gebied van interne social media en employee en customer advocacy, is uitgelicht in diverse media, waaronder twee bestseller managementboeken. Eerder werkte ze voor andere, zeer dynamische bedrijven in hypercompetitieve markten, zoals de Endemol en de Telegraaf Media Groep. Nathalie is een internationaal ervaren, inspirerende spreker en een veelgevraagde executive coach.

Achtergrond

Nathalie studeerde onder meer Verandermanagement, Positieve Psychologie, Marketing, Communicatie en Rechten. Ze is gecertificeerd Superpromoter Consultant, Intuïtief Coach en Reiki Master. Ook volgde ze diverse masterclasses en trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, stress management, zelf-compassie en mindfulness.

Activiteiten voor Power2Improve

Vanuit Power2Improve verzorgt ze, naast haar werk als Chief Happiness and Engagement Officer, advies, coaching, training, workshops en lezingen op het gebied van marketing, communicatie, PR, social media, personal branding, innovatie, teaming en (persoonlijk) leiderschap.

Andreas Otten
Andreas OttenMedia & Technology Specialist
Maurits Vocking
Maurits VockingICT Manager