Zo ervaren onze klanten onze trainingen en workshops:

Ik ben goed begeleid, waardoor ik een stevige, dynamische workshop kon neerzetten. Ik geniet er nu van om het podium te pakken.

Gea Weenk, Districtmanager UWV
Ik ben mij nu bewust van mijn eigen kracht, en van de belangen en waarden van anderen. Dit helpt mij om mensen in beweging te brengen.
Andrew Man, Team Manager SNS Bank
Ik ben in korte tijd enorm gegroeid. Jarenlang dacht ik dat ik niet veel kon bereiken. Nu doe ik allemaal dingen die ik moeilijk vind. Ik loop er niet voor weg en krijg de begeleiding die ik nodig heb.
Karima Rijkse, Hypotheekadviseur ABN AMRO Bank

Ik ben op een positieve manier gestimuleerd, waardoor ik meer initiatief durf te nemen. De gesprekken laten zich samenvatten als: geïnteresseerd, puur, enthousiast, oprecht en uitdagend!

Lindsay de Sain-Vallen, Communicatie- en marketingmanager Optitrade Retailgroep
De verfrissende, creatieve en diepgravende aanpak heeft gewerkt. Er zijn mooie resultaten geboekt en ik heb nieuwe, verrassende dingen over mijzelf geleerd!
Kay Goedhardt, Talent Acquisition Manager Ahold Delhaize

Ik durf nu de confrontatie aan te gaan door vanuit mijn gevoel en behoefte te spreken. Dit geeft mij positieve energie. Ik geniet weer elke dag!

Natascha Bruers, Sports Director Special Olympics Nederland

Dankzij de goede begeleiding, met scherpe vragen, durf ik nu emoties in mijn werk te laten zien. Een doorbraak!

Irenka van den Hout, Manager Communicatie & MVO Glasshouse Communications
In korte tijd heb ik heel veel resultaat bereikt. De coach was op een prettige manier zeer doortastend en to the point. Ik haal nu meer uit mezelf. Het was gewoon goed, prettig, van mens tot mens. Bedankt!
Monique Heuverling, Risk Manager SNS Bank N.V.
Ik ben geïnspireerd om positief vooruit te kijken. Ik zie nu in dat passie, expressie en blijheid tot meer leiden, dan kritisch zijn en beren op de weg te zien. Dank je wel!
, Consultant Nieuwe Media VIVAT Verzekeringen

Cases

 

Enthousiasme, training, coaching, personal coaching

Enthousiasme training en coaching

Maatwerk

Een bedrijf dat middenin een culturele transformatie zat, vroeg ons: help een groep enthousiaste medewerkers, koplopers in de cultuurverandering, om hun collega’s te inspireren en om om te gaan met groepsdynamiek, tegenslagen en weerstand.

Om dit te bereiken hebben we:

  • De twaalf betrokken medewerkers geïnterviewd.
  • Een maatwerk trainingsprogramma ontwikkeld.
  • De betrokken medewerkers individueel gecoacht.

Maatwerk, training, personal, coach, coaching, train de trainer, trainer, train the trainer

Groeien als trainer

Maatwerk

Regelmatig worden we gevraagd trainers te helpen hun werk met meer effect en plezier te doen. Een goed voorbeeld is de trainer die al meer dan 10 jaar training gaf. Hij wilde graag met meer plezier en zonder energieverlies verder in zijn vak.

Om dit te bereiken hebben we:

  • De trainer geïnterviewd.
  • Een maatwerk trainingsprogramma ontwikkeld.
  • De trainer individueel gecoacht.

Leadership challenge

Leadership challenge

Maatwerk

Een Universiteit wilde haar PhD-studenten een programma aanbieden dat ze helpt bij het opdoen en vergroten van leiderschap-kennis en -vaardigheden. Door een gedegen analyse van ontwikkelbehoeften te combineren met onze Triple A+ Training-aanpak, ontstond een dagworkshop die wij inmiddels diverse malen hebben verzorgd en die door de deelnemers telkens hooggewaardeerd en zeer goed beoordeeld wordt.

Electronische Leeromgeving, e-learning, e learningr

Elektronische Leeromgeving

Advies en implementatie

Een organisatie die (export)managers van over de hele wereld helpt bij hun kennisontwikkeling was op zoek naar de best passende elektronische leeromgeving. Als expert werden wij gevraagd de aanbesteding zo objectief en effectief mogelijk uit te voeren. Nadat dit tot tevredenheid was gelukt, hielpen we ook bij de implementatie van het gekozen pakket.

mba, advies, advisory, consultancy

Accreditatie MBA

Advies

Een internationaal MBA-programma waarvoor we de modules Ondernemerschap & Innovatie en Leiderschap & Integratie verzorgden, was toe aan de accreditatie. Wij werden gevraagd hierin een belangrijke adviserende rol te spelen, waarna de accreditatie met succes en goed gevolg werd afgerond.

Tender analyse

Meer tenders winnen

Advies

Een grote organisatie verloor in een half jaar tijd opeens opvallend en schrikbarend veel aanbestedingen. Wij deden een uitgebreide tender-analyse. De organisatie nam onze adviezen ter harte en wist het tij te keren.

Contact

Persoonlijk advies?

Meer weten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!
Contact