Talents4Business, stage, stagiair, training coaching, bemiddeling

genomineerd, talents4business

Gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor Talents4Business. Iemand die er kijk op heeft, ziet in jou – nu al – de unieke combinatie van talent, ambitie, doorzettingsvermogen, IQ én EQ van de topper in business van morgen.

Wat is Talents4Business?

Talents4Business is hét ontwikkelprogramma voor geselecteerde, talentvolle en ambitieuze studenten. Al tijdens hun studie coachen en trainen we deze high potentials op het gebied van leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Gratis! Deze ontwikkeling vindt normaal gesproken pas tijdens een management traineeship en/of het overige werkende leven plaats.

Ontwikkeling van kennis en competenties

Naast de benodigde kennis ontwikkelen zij andere belangrijke competenties. Zaken als zelfontwikkeling, communicatie, adviseren en werken in projecten. Hun studie wordt een stuk effectiever en efficiënter en voor toekomstige werkgevers worden zij nog interessanter. In totaal kan een top-student via Talent4Business 16 dagen aan gratis training, coaching, bemiddeling en begeleiding volgen. De marktwaarde van dit pakket: meer dan €17.500. Klik hier voor een voorbeeldprogramma voor een specifiek Talent4Business. Op maat samengesteld op basis van de selectie, de persoonlijke coaching en de ontwikkeling van de student.

Talent Tracker & Tracer

De ontwikkeling van kennis, kunde, ervaring en interesses van deze talenten, de Talents4Business, volgen, monitoren en begeleiden we aan de hand van trainingen, coachingsgesprekken, challenges en (afstudeer)stages. Dit alles leggen we vast in de Talent Tracker & Tracer. Deze garandeert aantoonbare vaardigheden, overzicht in de ontwikkelgeschiedenis en inzicht in ontwikkelbaarheid voor de toekomst.

Zo verwerf en ontwikkel je al vóór je afstuderen – aantoonbaar – vaardigheden die je normaal gesproken pas tijdens een management traineeship, als consultant of in andere felbegeerde banen opdoet.

Lees meer over Talents4Business

Meer info
Meer info

Jouw voordelen

  • Versnel en optimaliseer je ontwikkeling
  • Vergroot, verdiep en verstevig je netwerk met andere toppers in het bedrijfsleven
  • Verklein het gat tussen universiteit en bedrijfsleven
  • Onderscheid je echt – en aantoonbaar – op de arbeidsmarkt
  • Exclusieve toegang tot speciale challenges, stages en afstudeeropdrachten
  • Begin in een baan waarin jouw kwaliteiten al meteen tot volle bloei kunnen komen

Hoe jij kunt meedoen

Alleen studenten die genomineerd zijn, kunnen solliciteren naar een plek in het programma. Deze eerste selectieronde ben jij al door! Nu kun je jezelf kandideren om echt een Talent4Business te worden.

Zet hiervoor de volgende stappen (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Talents4Business

1. Nomineer drie andere, écht talentvolle studenten (via het formulier aan de rechterkant van deze pagina)

2. Vul deze vragenlijst  in

3. Laat drie anderen een korte vragenlijst over jou invullen

4. Motiveer je deelname in een gesprek met ons

Met stappen 1, 2 en 3 kun je direct aan de slag. Bedenk bij Stap 1: wie en hoe jij een ander nomineert, zegt niet alleen veel over die ander, maar ook veel over jou. Dat is de belangrijkste reden waarom we je vragen minimaal drie andere studenten die volgens jou inschatting echte Talents4Business zijn. (Voor-)laatstejaars die de unieke combinatie bezitten van het talent, de ambitie, het doorzettingsvermogen, het IQ én het EQ van de topper in business van morgen. Minimaal drie, meer mag dus, graag zelfs. LET OP! Van elke nominatie ontvang je een belangrijke email. Check a.j.b. zowel je inbox als je SPAM-folder!

Aan het eind van stap 2 zie je hoe stap 3 uit te voeren. Als je de eerste drie stappen succesvol hebt doorlopen, vertellen we je hoe stap 4 verloopt. Op basis van dit alles selecteren we de beste, échte talenten. Wij hopen dat jij daarbij zit en dat we je kunnen helpen je nog beter te ontwikkelen. Mocht je niet tot de gelukkigen behoren, dan ontvang je sowieso tips die jou verder helpen. Op weg naar jouw persoonlijke top!

Waarom Power2Improve en waarom Power2Improve dit mogelijk maakt

Wij helpen talenten om zichzelf te ontwikkelen. Al meer dan 20 jaar. In die periode hebben we al meer dan 10.000 managers, experts en talenten door heel Europa en de VS versneld verder geholpen. Vaak, zeer goed betaald, voor gerenommeerde bedrijven en zo goed als altijd met veel succes. Graag willen we nog meer, (nog) niet ontdekte, échte talenten helpen. Ook als de benodigde investering een probleem is. Vandaar dat we het Talents4Business hebben ontwikkeld.[/fusion_text]

gratis, training, coaching, workshops, workshop, bemiddeling, begeleiding, recruitment, recruiter, headhunter

Wie nomineer jij?

Nu is het jouw beurt: wie nomineer
jij als echt Talent4Business?

Laat ons weten wie volgens jou
een echt Talent4Business is.