Talents4Business, stage, stagiair, training coaching, bemiddeling

Talent, talents4business, student

Ben jij een top-werkgever? En ben je op zoek naar top-talenten die zich al tijdens hun studie hebben voorbereid op een top-carrière? Starters die de competenties al bezitten én hebben ontwikkeld, die doorgaans jarenlange training, coaching en veel geld kosten? Meld je dan aan voor Talents4Business!

Wat is Talents4Business?

Talents4Business is een ontwikkelprogramma voor geselecteerde, talentvolle en ambitieuze studenten. Al tijdens hun studie werken deze high potentials aan hun vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie en breinvaardigheden.

Talents4Business is voor top-bedrijven dé manier om in contact te komen en blijven met aanstormend, Nederlands top-talent. Werkgevers die zich aansluiten, laten zien dat ze HRM serieus nemen. Met Talents4Business stel je de ontwikkeling van je toekomstige top-medewerkers centraal. Via dit programma bereik je een zeer grote groep high potentials, die interessant voor en geïnteresseerd kunnen zijn in jouw bedrijf. Zowel voor stages, als voor afstudeer-onderzoeken en banen.

Betere en duurzamere matches

Deelnemende bedrijven verspillen geen geld aan advertenties of headhunters die hen niet brengen waarop ze hopen. Het programma bespaart je veel tijd en verzekert je van kandidaten van hoge kwaliteit. Door onze intensieve training, coaching en begeleiding van de geselecteerde top-studenten komen via Talents4Business betere en duurzamere matches tot stand. Het voorkomt de kwalitatieve mismatch, waarmee 31 procent van alle werkgevers volgens onderzoek te maken heeft: er zijn voldoende kandidaten, maar ze voldoen niet aan de eisen die werkgevers stellen.

Ontwikkeling van kennis en competenties

Naast de benodigde kennis ontwikkelen zij andere belangrijke competenties. Denk daarbij aan zaken als zelfontwikkeling, communicatie, adviseren en werken in projecten. Hun studie wordt bovendien een stuk effectiever en efficiënter en voor toekomstige werkgevers worden zij nog interessanter. In totaal kan een Talent4Business 16 dagen aan gratis training en coaching volgen. Marktwaarde: meer dan €17.500.

Persoonlijk dossier

De ontwikkeling van deze talenten wordt gevolgd en vastgelegd in een persoonlijk dossier, in de vorm van competentietests. Zo verwerven zij al voor hun afstuderen – aantoonbaar – vaardigheden die normaal gesproken pas tijdens management traineeships en het overige werkende leven aan de orde komen. Gratis, maar niet voor niks.

Kwalitatieve match

Bedrijven rekruteren high potentials uit dit programma voor stages en banen. Ze betalen voor hun lidmaatschap en voor elke plaatsing. Talents4Business bespaart hen veel tijd, verzekert hen van kandidaten van hoge kwaliteit. Het voorkomt dus de kwalitatieve mismatch, waarmee 31 procent van alle werkgevers volgens onderzoek te maken heeft: er zijn voldoende kandidaten, maar ze voldoen niet aan de eisen die werkgevers stellen.

De voordelen voor top-werkgevers:

 • Betere en duurzamere matches
 • Reductie van tijd om top-talent te vinden tot het minimum
 • Direct inzicht in de mate van competenties en ontwikkeling van top-kandidaten
 • Toegang tot het neusje van de zalm aan kandidaten voordat zij de arbeidsmarkt betreden
 • Voorkom de kwalitatieve mismatch, waarmee 31 procent van de werkgevers te maken heeft
 • Verspil geen geld aan advertenties of headhunters die niet brengen waarop je hoopt

Hoe jij kunt deelnemen

Bedrijven kunnen op verschillende manieren deelnemen aan het programma. Graag sluiten wij aan op specifieke doelstellingen en wensen. Dit zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden voor bedrijven om mee te doen:

 • Sponsoring van het programma
 • Gastheerschap van bijeenkomsten
 • Aanbieden van business courses en cases
 • Stages en afstudeerplekken aanbieden
 • Participeren in het bemiddelingsprogramma
 • Incidenteel laten meedraaien van starters
 • Integreren van het Talents4Business-programma in het eigen HRM-programma

Lidmaatschap en plaatsingsfee

Bedrijven die aanhaken, betalen voor hun lidmaatschap en voor elke plaatsing.

Vind bewezen toppers die blijven
en bespaar geld, risico en moeite!

Laat ons weten dat jij interesse hebt in Talents4Business.
Dan helpen we je om geld, risico en moeite te besparen.

Ambitieuze professional?

Ben jij een talentvolle, ambitieuze professional? En wil je jezelf voorbereiden op een top-carrière? Meld je dan aan voor ons Excelerate your Talent Program!

Ambitieuze student?

Ben jij een talentvolle, ambitieuze HBO- of WO-student?
En wil je je al tijdens je studie voorbereiden op een top-carrière? Zorg dan dat je genomineerd wordt voor Talents4Business!

Volg Talents4Business
op Facebook: