[person]

Van duwen naar dialoog, met duurzaam resultaat

Nathalie heeft een passie voor het tot stand brengen van verbinding. Tussen organisaties en doelen, management en medewerkers, bedrijven en klanten, ratio en emotie. Want, zo is haar overtuiging, samen wordt alles beter en in dialoog ontstaat duurzaam resultaat. Graag helpt ze jou – of jullie – om echt contact te maken. Met jezelf en met anderen, als mens. Om samen tot volle bloei te komen en gezamenlijke doelen te realiseren.

Nathalie heeft ruim 15 jaar ervaring met mensgedreven management-, marketing-, communicatie- en organisatievraagstukken; on- en offline. Ze studeerde onder meer Positieve Psychologie, Verandermanagement en Rechten. Nathalie is gecertificeerd Intuïtief Coach, erkend Superpromoter Consultant en Reiki Master. Ook volgde ze diverse masterclasses en trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, stress management, zelf-compassie en mindfulness, evenals een door de Thaise overheid erkende Thai Yoga Massage therapeuten- en leraren-opleiding.

Vanuit Power2Improve verzorgt ze advies, coaching, training, workshops en lezingen op het gebied van marketing, communicatie, PR, social media, personal branding, innovatie, teaming en leiderschap. Ook is ze verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Power2Improve.