bestuur, bestuurder, talent, programma

Hi Asset-bestuurder,

Leuk dat jullie bij de workshop Bewust Beter Begeleiden waren. Op deze pagina vind je de gebruikte slides en de foto’s (klik op de betreffende foto voor een grotere versie). Om de leuke herinneringen aan de middag nog eens te beleven. Samen met je bestuursgenoten en de leden van je vereniging.

De nieuwe bestuurders zien we graag aan het eind van de zomer weer, voor de rest van het Tilburg University Bestuurdersprogramma. Dan staan de workshops Bewust Beter Beïnvloeden, Voorbeeldig Voorzitten, Bewust Beter Besturen en Werving en Selectie van Top-bestuurders op de agenda. Wanneer deze plaatsvinden, hoor je zo snel mogelijk. Houd je inbox in de gaten.

Talents4Business Summer School

Afzwaaiende bestuurders die hun topbaan willen bemachtigen, begroeten we graag bij de Talents4Business Summer School. Tijdens dit intensieve programma bereid je je goed voor op de arbeidsmarkt, en leer je hoe je je on- en offline optimaal aan jouw toekomstige werkgever presenteert.

Leren hoe je je optimaal aan jouw toekomstige werkgever presenteert?

➜ MEER OVER DE T4B SUMMER SCHOOL!
➜ MEER OVER DE T4B SUMMER SCHOOL!

Tot dan!

Hartelijke groet,
Gustaaf Vocking en Nathalie Soeteman

Nathalie Soeteman, Gustaaf Vocking

Tilburg Top Talent Program, development, talent, personal

Bereid je al tijdens je studie voor op jouw top-carrière

Het Tilburg University Bestuurdersprogramma is onderdeel van het Tilburg Top Talent Program. Het programma voor top-talenten van Tilburg University, die zich al tijdens hun studie willen voorbereiden op een top-carrière.

Handout

Wil je de handout bekijken of downloaden? Klik dan hieronder.

Foto’s

Wil je een foto opslaan? Klik dan op het betreffende plaatje, klik met je rechter muisknop op de vergroting en vervolgens op ‘Save image as’.

Facebook

Een selectie van deze foto’s vind je op Facebook.