De arbeidsmarkt van de 21e eeuw is dynamisch en onvoorspelbaar. Kansrijk en succesvol zijn, vereist vindingrijkheid, aanpassingsvermogen en pro-activiteit. Wat vandaag gangbaar is, kan morgen achterhaald zijn. Het ontwikkelen van de juiste skillsset en weten hoe je je optimaal aan je toekomstige werkgever presenteert, is voor de 21e eeuwse student daarom een essentieel. Hoe je dit doet? Dat leer je tijdens de Tilburg Talents4Business Summer School.

Data en locatie

Het intensieve programma van de Tilburg Talents4Business Summer School bestaat uit vier Masterclasses van elk 2,5 uur, die in de zomer van 2016 in één week tijd worden gegeven. Alle Masterclasses vinden plaats op Tilburg University. Exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Laat ons nu alvast weten dat jij erbij wilt zijn en blijf op de hoogte!

Onderscheidend profiel

Als je de Tilburg Talents4Business Summer School succesvol afrondt, ontvang je (deel-)certificaten en badges voor op je LinkedIn-profiel. Daarmee onderscheid je je op de arbeidsmarkt en laat je je toekomstige werkgever zien welke kwaliteit jij in huis hebt.

Programma

Deelnemers van de Tilburg Talents4Business Summer School krijgen vier van de volgende Masterclasses aangeboden (het uiteindelijke programma wordt vastgesteld op basis van een peiling onder de aanmelders):

Bepaal mede hoe het programma eruit ziet!

Succes, success, carriere, solliciteren, student, carrière, sollicitant, skills, 21st century, 21e eeuwse, skills, vaardigheden

Meld je aan!

  • Bereid je voor op jouw top-carrière.
  • Leer hoe je je on- en offline optimaal aan jouw toekomstige werkgever presenteert.
  • Bepaal mede hoe het programma eruit ziet.

1. Netwerken & Personal Branding

Personal Branding gaat niet om het spelen van een rol. Personal Branding is het vinden van je kracht, van dat wat jou uniek maakt en het consistent uitdragen daarvan. In deze workshop ontdek je die kracht en jouw manier om die goed en authentiek neer te zetten.

2. Perfect CV & LinkedIn Profiel

Dus jij wilt die droombaan? Wat recruiters zeker doen voordat ze besluiten of ze je uitnodigen of niet, is je LinkedIn-profiel bekijken. Overtuigt jouw profiel hen ervan dat jij de juiste kandidaat bent voor die droombaan? En versterkt je CV hen in die overtuiging of maakt die hen juist minder enthousiast? Na deze Masterclass presenteer je jezelf optimaal!

3. Succesvol Solliciteren I

Hoe schrijf je een motivatiebrief die ervoor zorgt dat jij op gesprek mag komen? Hoe belangrijk is een brief eigenlijk, ten opzichte van je LinkedIn Profiel en je CV? En hoe overtuig je elke werkgever binnen 1 minuut van jouw kwaliteiten?

4. Succesvol Solliciteren II

Hoe kun je een gesprek in jouw voordeel laten verlopen? Welke dingen wil je aanstaande werkgever graag horen, en wat vooral niet? Een goede voorbereiding van je sollicitatiegesprek is het halve werk! Ook leer je tijdens deze Masterclass wat je tijdens een assessment kunt verwachten en welk gedrag je kansen vergroot om een daarop gebaseerd positief advies te krijgen voor de baan die jij wilt.

5. Succesvol Salarisonderhandelen

Wanneer in het sollicitatieproces begin je over het salaris? En hoe zorg je dat dat het bedrag dat jij in gedachten hebt in je arbeidscontract komt te staan? Tijdens deze Masterclass krijg je niet alleen waardevolle tips, je leert ook hoe jij die succesvol in de praktijk kunt brengen.

6. Vind je Top-leven

Hoe kom je van toptalent naar top-man of -vrouw? Wat is dat eigenlijk voor jou: een top-leven? Als je kunt, wilt en durft, leer je tijdens deze workshop alles wat je echt nodig hebt om jouw top te halen.

7. Creëer je Droombaan

Realiseer zelf, stap voor stap, de baan van jouw dromen. Focus op dat wat echt bij je past. Ontdek jouw unieke behoeftes en talenten, en dat waar jij enthousiast over bent en kracht door ervaart. Maak een plan met direct toepasbare tips die jouw droombaan helpen realiseren.

Coach, coaching, loopbaan, loopbaancoaching, career, life, personal, business, executive, positief, positive, sterkte, sterktes, sterkten, kracht, sterkmaker, sterkmakers

Loopbaancoaching van internationaal ervaren top-coaches

De Tilburg Talents4Business Summer School is een ideale eerste stap voor top-studenten om hun topbaan in de wacht te slepen. Vind je het na het volgen van de Summer School toch nog wat lastig om jouw topbaan en je motivatie daarvoor concreet te beschrijven? Of wil je nog meer concrete tips om die te creëren? Zorg dan dat je genomineerd wordt voor het volledige Tilburg Talents4Business-programma. Als je door de selectie komt, ontvang je tijdens je hele verdere studie jaarlijks:

  • gratis loopbaancoaching van onze internationaal ervaren top-coaches
  • workshops op maat, afgestemd op jouw ontwikkeling en ambitie