bestuur, bestuurder, talent, programma

Hi Asset-bestuurder,

Leuk dat jullie maandag bij de workshop Onmisbare en Onovertroffen Overdracht waren. Wij hebben het erg naar onze zin gehad. We hadden de indruk dat dat bij jullie ook zo was.

Op deze pagina vind je de gebruikte slides en een aantal foto’s (klik op de betreffende foto voor een grotere versie). Om de leuke herinneringen aan de middag nog eens te beleven. Samen met je bestuursgenoten en de leden van je vereniging.

A.s. maandag leer je hoe je verbonden blijft, het goede bewaart en je opvolger als goede begeleider stimuleert op proces. Zonder diegene inhoudelijk voor de voeten te lopen. De workshop Bewust Beter Begeleiden gaat om 14.00 uur van start, in CZ 109.

Tot dan!

Hartelijke groet (ook namens prof. Philip, Simone, Mechteld en Maartje),
Gustaaf Vocking, Kelly Mestrom, Elke van Hal en Nathalie Soeteman

Picture1

Tilburg Top Talent Program, development, talent, personal

Bereid je al tijdens je studie voor op jouw top-carrière

Het Tilburg University Bestuurdersprogramma is onderdeel van het Tilburg Top Talent Program. Het programma voor top-talenten van Tilburg University, die zich al tijdens hun studie willen voorbereiden op een top-carrière.

Handout

Wil je de handout bekijken of downloaden? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Foto’s

Wil je een foto opslaan? Klik dan op het betreffende plaatje, klik met je rechter muisknop op de vergroting en vervolgens op ‘Save image as’.