Elke donderdag publiceren we een podcast over leiderschap. Met onze podcast willen we zo veel mogelijk mensen helpen om een betere leider te worden, en te zijn. Elke aflevering duurt 20 minuten. Volgens onderzoek, de gemiddelde reistijd van en naar het werk. Alle afleveringen en de bijbehorende show notes met handige tips vind je op deze pagina. Ook lees je hier wat podcasts zijn en hoe je ernaar kunt luisteren.

Wat je van onze podcasts kunt verwachten

  • Leiderschapsnieuws: overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap  
  • Leiderschap in de praktijk: interviews met leiders met een interessant en leerzaam verhaal
  • Leiderschapsdilemma’s: vraagstukken van onze luisteraars op het gebied van leiderschap (en hoe je daarmee kunt omgaan)
  • Leiderschaps-recensie: een bespreking van een opvallend leiderschapsboek

Podcast, leiderschap, leaderschapWat zijn podcasts?

Een podcast is een serie digitale audiofiles die regelmatig verschijnen. Afleveringen zijn on demand beschikbaar, door middel van web feeds. Als abonnee bepaal je zelf wanneer je naar welke aflevering van de podcast luistert. Dit kan op elk moment, op elke plaats, via elk apparaat met een internet-verbinding. Een computer, een tablet, een iPod of een smartphone, bijvoorbeeld.

podcast, leiderschap, leadershipHoe je kunt luisteren

Onze podcasts vind je in het overzicht onderaan deze pagina. De nieuwste staat bovenaan. Wil je er zeker van zijn dat je geen aflevering mist? Abonneer je op de Leiderschaps-podcast! Als je dat doet, wordt de mp3-speler op je computer, tablet, iPod of smartphone voortaan automatisch geüpdate met nieuwe podcasts. Je vindt ons (binnenkort) op iTunes, Stitcher en TuneIn.

Podcast, leiderschap, leadershipKrijg priority-toegang

Krijg priority-toegang tot onze podcasts, uitnodigingen voor webinars en live events, evenals onze populairste blogposts! Abonneer je op onze nieuwsbrief, via het formulier rechts bovenaan deze pagina. Dan ben jij als eerste op de hoogte, en mis je niks.
➜ Als je de show leuk vindt, rate en review hem dan ajb op iTunes en deel hem met je vrienden.

Tip, gast, guest, leadership, leiderschap, leiderNieuwstip? Word een gast in onze show!

Heb jij een onderwerp dat niet mag ontbreken in onze show? Heb je leiderschapsnieuws? Ben of ken je een leider met een interessant en leerzaam verhaal? Heb je een leiderschapsdilemma waarbij je hulp kunt gebruiken? Of heb je onlangs een bijzonder leiderschapsboek gelezen? Laat het ons weten! Misschien ben jij binnenkort wel te gast of kondig jij jouw tip zometeen wel aan in onze show!

Bekijk onze meest recente podcast

Luister naar alle afleveringen