Wil jij de wereld verbeteren? Besmetten met jouw enthousiasme en ideeën? Op een manier die ook anderen daadwerkelijk inspireert? Onze Engelstalige minor How to Really Change the World omvat zowel de organisatie- als de persoonlijke veranderskills die je nodig hebt om wezenlijk en duurzaam resultaat te boeken.

Experts

Tijdens de opleiding reiken diverse experts, uit binnen- en buitenland, je hun kennis en ervaring aan.

Duur en locatie

De opleiding, die openstaat voor studenten en professionals, beslaat een jaar of een veelvoud daarvan en bestaat uit drie delen:

1. Innovation and Change skills (6 ECTS)
2. Change Management-theorie (6 ECTS)
3. Afsluitend veranderproject (3 ECTS)

De colleges vinden in de avonduren plaats, op De Haagsche Hogeschool. De bijeenkomsten zijn dit jaar ook op afstand en on demand te volgen (hieronder lees je meer).

Onderdeel van je major of als minor

Het programma is afhankelijk van je eigen wensen en, eventueel, de voorwaarden om af te studeren voor je major. Het is ook mogelijk de opleiding als officiële minor te volgen. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met Gustaaf.

Aftrap tweede reeks deel 1

De officiële aftrap van de tweede reeks van de opleiding was op 10 februari 2014. We startten met de colleges voor het eerste vak: Innovation and Change skills. Het eerste college stond in het teken van de introductie en de Big Hairy Audacious Goals die de deelnemers met de opleiding willen realiseren.

Deel 2

De tweede, verdiepende collegereeks van deze opleiding gaat in het voorjaar van 2014 van start. Ook hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Live, op afstand en on demand

Om nog meer van jullie in de gelegenheid te stellen de colleges van How to Really Change the World te volgen, bieden wij de mogelijkheid om ze gedeeltelijk te volgen via Google Hangout on Air. Ook is het mogelijk de registraties van de bijeenkomsten te bekijken wanneer het jou uitkomt, on demand via YouTube. Wil jij de colleges op afstand bijwonen? Laat het Gustaaf dan even weten!

Summer School

Wacht jou in de tweede helft van het jaar een stevige veranderopdract en wil je daar direct na de zomer helemaal klaar voor zijn? Meld je dan aan voor de intensieve How to Really Change the World Summer School.

Aanmelden en meer informatie 

Heb je interesse in de opleiding of heb je vragen of wensen? Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuwe reeksen? We horen het graag! Laat het ons weten via het aanmeld- en informatieformulier.

Benieuwd hoe we tot deze minor gekomen zijn? Je leest het in Gustaafs Engelstalige blogpost: How to really change the world

simplebooklet.com