Thaise yogamassage, yoga, massage, thai
  • Na workshop 1 kun je familie en vrienden een massage geven van een uur.

  • Na het succesvol afronden van workshop 1 kun je workshop 2 volgen.

  • Na workshop 2 kun je een massage geven van anderhalf uur.

Geaccrediteerde methode

Wij maken gebruik van traditionele Thaise Yoga Massage (Nuad Bo Rarn). Volgens de methode van de door de Thaise ministeries van gezondheid en onderwijs goedgekeurde International Training Massage School ITM uit Chang Mai.

Wat is Thaise Yoga Massage?

Thaise Yoga Massage is een combinatie van yoga, massage, acupressuur en meditatie. Behandelingen bevatten eveneens elementen van Reiki en werken zowel therapeutisch als preventief. Ze brengen fysieke, mentale en emotionele aspecten in balans. Meditatie brengt lichaam en geest tot rust, terwijl yoga, acupressuur en massage de vitale processen juist in beweging brengen. Deze onderdelen vullen elkaar perfect aan, en versterken elkaar. Met als gevolg dat je je na de massage zowel vitaal en energiek, als licht en diep ontspannen voelt. Ook op degene die de massage geeft, heeft de behandeling een vitaliserende werking.

Therapeutische en preventieve werking

Thaise Yoga Massage helpt ziektes voorkomen, verbetert het immuunsysteem, de spijsvertering en de bloedcirculatie. Behandelingen zorgen voor meer energie en verminderen stress. Thaise Yoga Massage verheldert en verlicht gedachten en emoties. Ook is het een beproefde methode tegen onder meer rugpijn, hoofdpijn, RSI, stijve schouders en een stijve nek.

Dynamische drukpuntmassage

Thaise Yoga Massage is een dynamische vorm van drukpuntmassage. Vanuit een meditatieve, thai chi-achtige houding strekt en masseert de masseur in vloeiende bewegingen, die lijken op die van yoga. De aandacht voor drukpunten komt voort uit de Chinese en Indiase geneeskunst. Tijdens de behandeling, die gegeven wordt op een zachte mat, dragen zowel de masseur als de cliënt zachte, soepelvallende kleding aan. Denk hierbij aan een outfit die je ook bij yoga of pilates aan doet. Thaise Yoga Massage is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring met yoga.

Gecertificeerde therapeuten en docenten

Gustaaf en Nathalie hebben een officiële, internationale, door de Thaise overheid erkende Thai Yoga Massage therapeuten- en leraren-opleiding gevolgd. Bovendien zijn ze gecertificeerde Reiki Masters.

Gerelateerde onderwerpen: