Reiki, rust, creatief, creativiteit, productiviteit

Reiki helpt je om de harmonie in je lichaam, geest en ziel te herstellen. Het is mogelijk om een Reiki-behandeling van een van onze coaches te ontvangen. Ook kunnen we je het leren aan jezelf te geven. Tijdens een coachingsessie of een Mindfulness-training, bijvoorbeeld.

  • Leer om spanningen los te laten en om positiever te denken.
  • Ontdek wat belangrijk voor je is. Leer jezelf te accepteren en om in je kracht te staan, zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt.

Wil je meer weten over onze Reiki coaching, training en workshops of wil je meteen beginnen? We helpen je graag!

Wat is Reiki?

Reiki is een eeuwenoude, Japanse behandelmethode. Rei-ki betekent ‘kracht van de zon’, oftewel ‘levensenergie’. Iedereen heeft energie nodig om een gezond en gelukkig leven te kunnen leiden. Het doel van een Reiki-behandeling is om verstoorde energiebanen weer in balans te brengen.

De behandelaar geeft met de handen energie door aan de ontvanger. Direct huidcontact is daarbij niet nodig. Zowel de therapeut als de cliënt dragen makkelijke, loszittende kleding. Dit maakt het mogelijk om vrij te bewegen en te ontspannen. Een behandeling kun je zowel zittend als liggend ondergaan.

Wat levert het op?

Een Reiki-behandeling helpt bij klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en versterkt de gezondheid en het welbevinden. Het is gericht op het opheffen van blokkades, die ziektes en andere klachten kunnen veroorzaken. Ook helpt het om spanningen los te laten en om positiever te denken.

Reiki kan je bovendien helpen om te ontdekken wat belangrijk voor je is. Het helpt je jezelf te accepteren en om in je kracht te staan, zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt.

(Aanzetten tot) wetenschappelijke bewijzen voor de werking van Reiki vind je hier, hier en hier.

Gecertificeerde therapeuten

Gustaaf en Nathalie zijn gecertificeerde Reiki Masters. Gustaaf volgde bovendien de opleiding tot Reiki-docent.

Gerelateerde onderwerpen:

> Healthy Happiness Habits
> Mindfulness
> Mindfulness in Business
> Thaise Yoga Massage
> Co-creative Inner Dialogue

reiki, relax, relaxation, meditation

coach, coaching, relaxation, meditation