Voorbeeldmail Tilburg University Bestuurders­programma

Voorbeeldmail Tilburg University Bestuurders­programma2016-11-01T11:35:33+02:00
  • bestuur, bestuurder, talent, programma

Hi <<voornaam van je opvolger>>,

Tilburg University biedt jou de kans om je al tijdens je studie voor te bereiden op een top-carrière. Als nieuwe Asset-bestuurder krijg je namelijk toegang tot het Tilburg Top Talent Program. Deelnemers ontvangen gratis workshops, coaching, training, bemiddeling en begeleiding op weg naar hun top. Met deze boost in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, die je normaal gesproken pas tijdens een Management Traineeship of later in je carrière krijgt, onderscheid jij je optimaal op de arbeidsmarkt!

Namens Philip Joos en Simone Hofland mag ik jou uitnodigen om toe te treden tot de eerste, selecte groep deelnemers van het Tilburg University Bestuurders-­programma. Met dit onderdeel van het Tilburg Top Talent Program kun je waardevolle certificaten verdienen, die je met één druk op de knop koppelt aan je LinkedIn-profiel. Zo laat je toekomstige werkgevers zien welke kwaliteit jij nu al in huis hebt.

Het Tilburg University Bestuurders-­programma, dat wordt verzorgd door Power2Improve – de partij die het TiSEM Management Team helpt met training en coaching en het TiSEM Bachelor’s Skill Development Programma ontwikkelt – bestaat uit diverse workshops. De huidige bestuurders gaan de eerste twee daarvan samen met jullie, de lichting 2016-2017, volgen. Op deze manier zorgen we voor een zo goed mogelijke samenwerking, start en overdracht. Graag nodig ik je uit om samen met mij deel te nemen aan:

Naam workshop Datum en tijd Locatie
Onmisbare en Onovertroffen Overdracht Ma 13-06, 14.00-16.00 uur Volgt z.s.m.
Bewust Beter Begeleiden Ma 20-06, 14.00-16.00 uur Volgt z.s.m.


Laat me a.j.b. direct weten of je erbij kunt zijn.
Tot het weekend heb ik de mogelijkheid om je aan te melden. Heb je vragen over het Tilburg University Bestuurders-­programma?  Lees dan: http://bit.ly/p2i-toptalent en http://bit.ly/p2i-tiutoptalent. Vind je het antwoord op jouw vraag daar niet? Neem dan gerust contact op met Power2Improve. Dat kan via facilitateme@power2improve.com.

Hartelijke groet,
<<jouw voornaam>>

Word jij genomineerd?

Wil jij meedoen aan Talents4Business? Dat kan, als jij wordt genomineerd. Door een eerder geselecteerde deelnemer van het programma of een van de Talents4Business Talent Scouts. Je kunt ook zelf talenten nomineren of anderen vragen jou te nomineren, via de nominatie-knop hieronder.

Nomineer jouw Talents4Business!

Laat ons weten wie volgens jou
een echt Talent4Business is.

Vertel je vrienden over het Tilburg Top Talent Program!

Titel

Power2Improve – your power to improve yourself

Onze methode

Naast direct toepasbare theoretische inzichten, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar helpend aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en - vooral - wanneer het voor jou werkt.

Waarom wij?

10 redenen om te kiezen voor Power2Improve:

1. Maatwerk
2. Ervarend leren
3. Evidence based
4. Concrete en tastbare aanpak
5. Controleerbare resultaten
6. Persoonlijke intake
7. Direct toepasbaar in jouw praktijk
8. Internationale ervaring
9. Oog voor jouw leerstijl
10. Aandacht voor lichaam en geest

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Routebeschrijving

Telefoon: 06 - 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Connect met ons op social media:
Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Pinterest | Google Plus

Contactformulier
Ga naar de bovenkant