Tilburg Top Talent Program2016-11-01T11:35:34+02:00

bestuur, bestuurder, talent, programma

Ben jij een top-talent? En wil je je al tijdens je studie voorbereiden op een top-carrière? Zorg dan dat je toegang krijgt tot het Tilburg Top Talent Programma. Ontvang gratis workshops, coaching, training, bemiddeling en begeleiding en bereid je op en top voor op de arbeidsmarkt!

Het Tilburg Top Talent Programma bestaat uit twee onderdelen:

Het Tilburg University Bestuurders­programma helpt je aan praktisch toepasbare tips voor tijdens jouw bestuursjaar, en daarna. In de vorm van training, coaching en challenges. De waardevolle certificaten die je als deelnemer van dit programma kunt verdienen, koppel je met één druk op de knop aan je LinkedIn-profiel. Zo laat je toekomstige werkgevers zien welke kwaliteit jij in huis hebt.

Bij voldoende animo kunnen we dit programma vervroegd van start laten gaan, zodat ook jullie als huidige bestuurders er nog van kunnen profiteren.

tilburg, university, bestuur, bestuurder, programma, program, bestuurdersprogramma, bestuurders

Ook voor bestuurders van de toekomst bieden we mede namens de Tilburg School of Economics and Management geweldige ontwikkelmogelijkheden. In de vorm van het kosteloze, maar zeer waardevolle Tilburg Talents4Business ProgrammaTalents4Business is een ontwikkelprogramma voor geselecteerde, talentvolle en ambitieuze studenten. Al tijdens hun studie coachen en trainen we deze high potentials  op het gebied van leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Deze ontwikkeling vindt normaal gesproken pas tijdens een management traineeship en/of het overige werkende leven plaats.

Word jij genomineerd?

Wil jij meedoen aan Talents4Business? Dat kan, als jij wordt genomineerd. Door een eerder geselecteerde deelnemer van het programma of een van de Talents4Business Talent Scouts. Je kunt ook zelf talenten nomineren of anderen vragen jou te nomineren, via de nominatie-knop hieronder.

Nomineer jouw Talents4Business!

Laat ons weten wie volgens jou
een echt Talent4Business is.

Volg Talents4Business
op Facebook:

Vertel je vrienden over het Tilburg Top Talent Program!

 

Titel

Power2Improve – your power to improve yourself

Onze methode

Naast direct toepasbare theoretische inzichten, vereist een optimale ontwikkeling een gezond lichaam, een gezonde geest en een optimistische attitude. Daarom werken wij vanuit de principes van life coaching, vitaliteit, appreciative coaching en Positieve Psychologie. Waar helpend aangevuld met andere, Oosterse en Westerse theorieën en praktijken. Steeds werken we evidence based: vanuit onderzoek en - vooral - wanneer het voor jou werkt.

Waarom wij?

10 redenen om te kiezen voor Power2Improve:

1. Maatwerk
2. Ervarend leren
3. Evidence based
4. Concrete en tastbare aanpak
5. Controleerbare resultaten
6. Persoonlijke intake
7. Direct toepasbaar in jouw praktijk
8. Internationale ervaring
9. Oog voor jouw leerstijl
10. Aandacht voor lichaam en geest

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Routebeschrijving

Telefoon: 06 - 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Connect met ons op social media:
Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Pinterest | Google Plus

Contactformulier
Ga naar de bovenkant