Vacature, Trainer, Academic, Skills

 Help de werknemers van de toekomst om hun droombaan bereikbaar te maken!

Ontwikkel jezelf en studenten bij Power2Improve!

Wil jij studenten helpen om hun droombaan bereikbaar te maken? Door hen vaardigheden te leren waarmee ze nu al extra waardevol worden op de arbeidsmarkt van de toekomst? Circa 1.000 aankomende Tilburgse eerstejaars hebben jou nodig! Wil je aan de slag als (assistent) trainer en ben je van september tot en met december 2016 minimaal 10 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel!

Op verzoek van Tilburg University ontwikkelt én verzorgt Power2Improve, specialist op het gebied van advies, coaching, training en onderwijsinnovatie, vaardigheden-onderwijs voor eerstejaars studenten. Deze studenten krijgen maar liefst drie vakken op het gebied van skillsontwikkeling: Informatievaardigheden, Schrijfvaardigheid en Presentatievaardigheden. Ook helpen we hen om zich zo goed mogelijk te presenteren op de arbeidsmarkt. Onze training en coaching bieden we aan volgens onze unieke, Studentimized Blended Learning-methode, die de optimale combinatie van online en offline leren garandeert voor de individuele student. Zowel in het Nederlands, als in het Engels.
Kun en wil jij studenten begeleiden? Dan ontvangen wij graag snel jouw sollicitatie!

Trainer, assistent trainer, job

Wordt gratis gecertificeerd Triple A+ Trainer, Teacher and Coach!

Kwalificeer en onderscheid je met deze krachtige trainingsaanpak, die gebaseerd is op meer dan 30 jaar internationale trainerservaring.

course guide, studiegids, triple A+, schrijfvaardigheden, Wees er snel bij

Dit zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Motiveren, stimuleren en begeleiden van studenten tijdens online modules.
 • Nakijken van opdrachten die studenten tijdens deze online modules maken, vanaf elke locatie die je wilt.
 • Verzorgen van trainingen en workshops op locatie in Tilburg.

Dat doe je allemaal op basis van ons Want to Work-principe, aan de hand van Positieve Psychologie, maatwerk en ervarend leren.

Wat bieden wij jou:

 • Werken in een informele, mensgedreven organisatie.
 • Een prima salaris, én een gratis opleiding tot gecertificeerd Triple A+ Trainer, Teacher and Coach à € 7.500.
 • De kans om mee te werken aan de totstandkoming van nieuwe (online) trainingen. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en trends.
 • Onderdeel uitmaken van een netwerk met ambitieuze professionals.
 • Als je wilt: jouw droombaan!

Wat bied jij ons:

 • Je vindt het aanstekelijk leuk om anderen verder te helpen, bent vriendelijk en communicatief sterk.
 • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen houding en gedrag, en dat van anderen.
 • Kennis van en ervaring met begeleiden van mensen is een must.
 • Als je kennis van en ervaring hebt met (het doceren van) Information Skills, Academisch Schrijven en/of Presentation Skills is dat een groot pluspunt.
 • Beheersing van de Engelse taal op professioneel niveau en de ambitie om (ook) in het Engels te trainen is een pré.

Wie wij zijn?

Power2Improve is een dynamisch en snel groeiend advies-, training- en coachingsbureau. De adviseurs, coaches en trainers van Power2Improve helpen je jezelf blijvend te verbeteren. Ze ondersteunen je bij het opdoen en ontwikkelen van de kennis, de competenties en het gedrag dat jij nodig hebt om optimaal te presteren. Op het gebied van leiderschap, online en offline communicatie en breinvaardigheden. Dat doen we met coaching, training, workshops, adviestrajecten en speciale programma’s. Altijd op basis van de laatste wetenschappelijk inzichten, uit bijvoorbeeld de economie, de psychologie en de sociologie, en best practices. Aan de hand van ervarend leren op maat.

Meer informatie vind je op onze Over ons-pagina.

Interesse in deze uitdagende rol?

Dan ontvangen we graag snel jouw sollicitatie! E-mail je cv, je Sterkmakersprofiel en je motivatie naar Elke van Hal en Kelly Mestrom van ons Welcoming Committee (aka Recruitment Team): facilitateme@power2improve.com. Heb je vragen? Bel hen dan gerust, op 06 – 306 696 94. Of app onze Chief Communications & Engagement Officer Nathalie Soeteman, via 06 – 233 275 46.

Sluit je aan bij ons team!

Wij trainen en doceren bij vooraanstaande onderwijsinstellingen en bedrijven, zoals:

Ken jij iemand voor wie deze vacature interessant is? Delen dan!