energy to excellerate, energie om te exelleren

Energy to Excelerate is de titel van het eerste van een serie gratis eboeken over Change Leadership, dat zowel in het Engels als in het Nederlands, zal verschijnen. Het freeebook zal slechts beperkte tijd beschikbaar zijn. Wil jij het niet missen? Laat dan snel je gegevens achter via het aanvraagformulier.

Energy to Excelerate beschrijft het 5E Model en helpt je antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Wat drijft (potentiële) high performing medewerkers?
  • Hoe krijg je deze uitblinkers zover dat ze continu van en met elkaar leren?
  • Hoe geef je de bevlogenheid van zowel klanten als medewerkers een boost?
  • Hoe bouw en leid je een high performance team?

5E Model Workshops

Wil jij niet alleen over het 5E Model lezen, maar het ook maar het ook zelf effectief toepassen in de eigen praktijk? Volg dan een van onze 5E Model workshops. Daarbij leer je de in het freeeboek beschreven theorie op een praktische, direct toepasbare manier te doorgronden. Diverse managers en medewerkers hebben deze al met veel plezier en leerrendement gevolgd. Ook zij weten nu hoe je kunt excelleren als je vanuit enthousiasme en sterktes werkt, en zowel jouw eigen potentieel als dat van je team volledig kunt benutten!

Wil jij Energy to Excelerate ontvangen? Vraag het ebook gratis aan!

Gerelateerde trainingen en workshops:

> High Performance Team Building
> High performance leiderschap
> Positief leiderschap
> Enthousiasme training
> Enthousiasme coaching

Ja, stuur mij Energie om te Excelleren!

Laat ons weten dat jij het ebook wilt ontvangen,
zodat we je het zo snel mogelijk kunnen toesturen.

Over de auteurs

Gustaaf Vocking Gustaaf Vocking
CEO, consultant, coach, trainer Power2improve

Gustaaf Vocking helpt mensen en organisaties groeien met coaching, training en consultancy. Zijn grootste expertise: leiderschap, communicatie en breinvaardigheden. Hij werkt, verbindt en co-creëert passievol met ambitieuze managers, experts en professionals over de hele wereld. Ook is hij een veelgevraagde en hooggewaardeerde spreker.

Nathalie SoetemanNathalie Soeteman
CHO, consultant, coach, trainer
Power2Improve en SNS Bank N.V.

Nathalie Soeteman heeft 15 jaar ervaring met mensgedreven management-, communicatie- en organisatievraagstukken. Ze studeerde onder meer Positieve Psychologie en Verandermanagement. Nathalie is gecertificeerd Intuïtief Coach en Superpromoter Consultant. Ook volgde ze diverse masterclasses en trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Ze is een veelgevraagde en hooggewaardeerde spreker.