Uitdagende stage Vormgeving & AV Blended Learning

Als meewerkstagiair Vormgeving & AV Blended Learning van Power2Improve lever jij een belangrijke bijdrage aan de vormgeving en AV-productie van onze online trainingen en programma’s. Help ons om voorop te blijven lopen in de markt en ondersteun ons in onze werkzaamheden! Ben jij voor zes maanden, vier of vijf dagen per week beschikbaar? Wil je stage lopen in een snel groeiende organisatie, waarin de ontwikkeling van high performing organisaties, teams, individuen én jouzelf voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Blended learning wordt in de wereld van advies, coaching en training steeds belangrijker. Power2Improve maakt al jaren gebruik van de combinatie van on- en offline werkvormen en tools. Tijdens jouw stage help je ons om AV en grafische vormgeving optimaal in te zetten rond onze nieuwe en bestaande online trainingen en programma’s.

Dit zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheren en grafisch en technisch vormgeven van onze bestaande en nieuwe online trainingen en programma’s.
 • Produceren van visuals, infographics en video’s voor social media en onze website.
 • Ad hoc oplossen van multimedia design vraagstukken.
 • Bieden van ondersteuning bij trainingen.
 • Signaleren van kansen en mogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van ons team en wordt goed begeleid door jouw aanspreekpunt binnen ons kernteam. Je gaat aan de slag met de productie en het beheer van de vormgeving en AV-productie rond onze nieuwe en bestaande online trainingen en programma’s. We geven je alle ruimte voor eigen initiatief en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden, zodat je na afronding van je stage kunt terugkijken op een leuke en leerzame tijd.

Verder bieden we jou:

 • Uitdagende en creatieve werkzaamheden op basis van ons unieke Want to Work-principe.
 • Werken in een mensgedreven organisatie. De ontwikkeling van organisaties, teams en individuen staat voorop.
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden.
 • Een persoonlijk ontwikkelprogramma (training en coaching op maat).
 • Stagevergoeding.

Wat neem jij mee?

 • Een relevante MBO- of HBO Bachelor-opleiding op het gebied van Mediavormgeving, Graphic Design, Multimedia Design, Interaction Design en/of Digitale media.
 • Affiniteit met persoonlijke ontwikkeling en blended learning.
 • Enthousiast, nauwkeurig, pro-actief en prima in staat om zelfstandig te werken.
 • Communicatief sterk en creatief in het gebruik van beeld en taal.
 • Kan onder druk presteren en denken in oplossingen en kansen.
 • Ervaring met programma’s als Photoshop, Final Cut Pro, Adobe Premiere, WordPress en een LMS.
 • Een indrukwekkend portfolio.

Let op: Voor onze stages geldt dat je tijdens jouw gehele stageperiode bij Power2Improve ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut. Power2Improve is een erkend leerbedrijf.

Als onderdeel van de selectieprocedure vragen we je een proefopdracht te maken.

Wie wij zijn?

Power2Improve is een dynamisch advies-, training- en coachingbureau met klanten in heel Europa, en daarbuiten. De adviseurs, coaches en trainers van Power2Improve helpen je jezelf blijvend te verbeteren. Door je te ondersteunen bij het opdoen en ontwikkelen van de kennis, de competenties en het gedrag dat jij nodig hebt om optimaal te presteren. Op het gebied van leiderschap, online en offline communicatie en breinvaardigheden.

Dat doen we met coaching, training, workshops, adviestrajecten en speciale programma’s. Deze vormen we op basis van de laatste wetenschappelijk inzichten, uit bijvoorbeeld de economie, de psychologie, de sociologie, en best practices. Wij staan voor ervarend leren op maat. Wat je leert, kun je dus direct toepassen in de praktijk. Sterker nog, dat het voor jou en jouw toepassing in jouw context werkt, staat voorop. Vandaar dat ieder traject start met een persoonlijke intake.

Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven. Variërend van grote, landelijke organisaties tot multi-nationals en de rijksoverheid. Bij ons werken enthousiaste mensen met passie voor hun vak, die continu werken aan (hun eigen) ontwikkeling en performance. Ben jij benieuwd waar Power2Improve nog meer voor staat? Kijk voor meer informatie op onze Over ons-pagina.

Interesse in deze uitdagende stage?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. E-mail je cv, je Sterkmakersprofiel, je motivatie én je portfolio naar Kelly Mestrom van ons Welcoming Committee (aka Recruitment Team): facilitateme@power2improve.com. Heb je vragen? Bel haar dan gerust, op 06 – 306 696 94.

Nathalie Soeteman, baan, banen, vacature, vacatures, stage, stages, online marketing, marketing, communicatie, social media, video, av, vormgeving, design, multimedia, graphic design, grafische vormgeving, marketing, email marketing

Connect met Kelly

Contactinformatie

De Paltz 22
3452 LP Vleuten

Telefoon: 06 – 306 696 94
Email: contact@power2improve.com

Onze diensten

coach, personal coach, life coach, positieve psychologie, team coach, team coaching, teamcoach

coach, personal coach, life coach, positieve psychologie, team coach, team coaching, teamcoach

baan, banen, vacature, vacatures, stage, stages, online marketing, marketing, communicatie, social media, video, av, vormgeving, design, multimedia, graphic design, grafische vormgeving, marketing, email marketing, fb:app_id

Erkend leerbedrijf, leerbedrijf, erkend. praktijkleren, praktijk, leren, beroepsonderwijs

Gerelateerde vacature:

Samengevat

Plaats Vleuten (Utrecht)
Dienstverband Stage
Duur 6 maanden
Opleidingsniveau MBO/HBO
Startdatum In overleg
Kernwoorden Blended Learning, Graphic Design, Multimedia Design, Interaction Design, Mediavormgeving, Digitale media
Ken jij iemand voor wie deze vacature interessant is? Delen dan!