Ruim twintig intelligente, ambitieuze en creatieve deelnemers waren bij de kick-off van ons Engelstalige programma How to Really Change the World. Niet alle belangstellenden konden erbij zijn. Gelukkig maar, want anders was de zaal te klein geweest.

Geweldig om te merken dat naast de studenten van De Haagse Hogeschool ook veel professionals erg enthousiast zijn over de praktijkgerichte minor!

Gedurfd

Na Gustaafs uitleg over de in totaal elf bijeenkomsten rond Change skills, vertelde gastdocent en Nyenrode-professor Henry Robben over het belang van BHAG’s: Big Hairy Audacious Goals, oftewel Grote, Stoere, Gedurfde Doelen. Vervolgens ging iedereen zelf aan de slag. Met het beschrijven van de eigen BHAG’s, om de wereld echt te veranderen.

De eerste deelnemers hebben hun Stoere Doelen al tijdens de bijeenkomst met de groep gedeeld. Dat is maar goed ook, want om toegelaten te worden tot de rest van de opleiding, moeten de deelnemers een duidelijke reden hebben waarom zij willen deelnemen. En overtuigend aangeven waarom anderen hen zouden willen helpen hun doel te bereiken. We zijn erg benieuwd naar de motivatiestukken die nog volgen. En welke studenten en professionals zichzelf weten te kwalificeren voor dit eerste vak van de minor!

Bekijk de video voor een korte impressie van de BHAG-sessie: studenten, professionals en professoren van over de hele wereld op een avontuurlijke zoektocht om de wereld echt te veranderen.

Wil jij je alsnog aanmelden voor de opleiding? Dat kan, maar wees er wel snel bij!