Suzan Huesken en Andrew Man

De eerste editie van ons Engelstalige programma How to Really Change the World gaat in februari van start. De studenten en professionals die willen meedoen, hebben hun BHAG’s (gedurfde doelen) en motivatie ingestuurd. Binnenkort geven ze elkaar feedback op wat ze hebben gemaakt. Mede op basis daarvan horen ze of ze zijn geplaatst. Om hun kansen zo groot mogelijk te maken, horen de kandidaten op de foto’s graag ook de mening van mensen buiten de HTRCTW-community.

Suzan Huesken verbeeldde haar BHAG en motivatie in de collage hieronder. En Andrew Man maakte een presentatie in Prezi (scroll naar beneden om hem te bekijken). Vind jij het leuk om hen te helpen hun ideeën nog scherper te krijgen? Bekijk dan snel de collage en de presentatie en geef jouw respons op Facebook. De opdracht die de kandidaten hebben meegekregen, vind je daar ook. Mede namens Suzan en Andrew: alvast hartelijk bedankt voor je hulp!
De collage van Suzan Huesken (Klik op de afbeelding voor een vergroting):

How to Really Change the World


De presentatie van Andrew Man: